Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Papendrecht

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Papendrecht? Hieronder verstrekken we tips en adviezen. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Tevens behandelen we ook de beschikbare maaltijdopties. Je kan ook snel verder gaan naar leveranciers vergelijken. Als laatste kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeentePapendrecht
PlaatsPapendrecht
Postcode3351
Website gemeentewww.papendrecht.nl
maaltijden-aan-huis-papendrecht

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Papendrecht?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. U kunt bijv. denkena aan: Macaroni in tomatensaus, ham, kaas & Kipsaté met nasi goreng. Hierna beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Senioren kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor ouderen is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of voor een beter geheugen en meer concentratie. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Werk, school, sport en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Papendrecht

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Papendrecht dan heb je eigenlijk drie alternatieven: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, prijzen, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaal per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-papendrecht

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder doorzoek je eenvoudig een opsomming van grote organisaties voor tafeltje dekje in Papendrecht. Per aanbieder bekijk je praktische info zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Klik op de button van een bezorgservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden

Hieronder bieden we een overzicht met plaatselijke aanbieders. Dit kunnen zijn supermarkten, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Goeree-Overflakkee.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Rivas – De MarktMarkt 243351 PBPapendrecht
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Rowdy’s CateringBeukmolen 713352 ABPapendrecht
De Blije BorghGerard Alewijnsstraat 183341 GDHendrik-Ido-Ambacht
Versplaza Jan NoorlandRembrandtlaan 59 A3362 ADSliedrecht
Keurslager VlotLouwersplein 133343 RCHendrik-Ido-Ambacht
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Keurslager CompeerEspenhof 103355 BMPapendrecht
Database met regionale maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Papendrecht bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook verzorgingslocaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen werken ze samen met grote bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Papendrecht. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Papendrecht normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over de exacte voedingswaarden. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit typische Hollandse recepten, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Linzensoep met bleekselderij en Prei a la creme.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 120 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 550 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Papendrecht (opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Papendrecht?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke leverancier werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (om en nabij de €6,45. Voor tafeltje dekje (warme levering) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en/of een toetje na (vanaf €1,30).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Papendrecht. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Ook onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Papendrecht?
Via de info op www.papendrecht.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er mogelijkheden vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.