Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Putten

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Putten? Via onze site vind je alles wat je moet weten. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij behandelen we ook de huidige maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeentePutten
PlaatsPutten
Postcode3881
Website gemeentewww.putten.nl
maaltijden-aan-huis-putten

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Putten?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Denk dan aan gerechten als: Groenteschotel en/of kip piri-piri, wokgroente, gebak. aardappelen. In onderstaande tekst check je heel uiteenlopende groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Met behulp van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze producten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor elke dieetwens of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en diabetes, vegetarisch, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Jonge gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. School, een drukke baan en sport/muziek wisselen elkaar snel af. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Studie, de fitness en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Putten

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Putten dan zijn er drie keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen hebben te maken met de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Erg handig als zelfstandig koken tot het verleden behoort of als er lichamelijke beperkingen zijn. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-putten

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder verstrekken we een overzicht met professionele aanbieders van tafeltje dekje in Putten. Per aanbieder tref je relevante zaken zoals het huidige assortiment en het tarief. Klik op de knop van een bezorgservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel tref je een overzicht met regionale maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: stichtingen, cateraars, zorginstellingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook organisaties in Harderwijk, Nijkerk en Amersfoort.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Keurslagerij SteltenpoolWesterdorpsstraat 93871 ATHoevelaken
SPAR MaaltijdserviceSmidstraat 13886 AXGarderen
De Ober CateringHogebrinkerweg 103871 KNHoevelaken
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
Slagerij SchuitemanDorpsstraat 233886 ARGarderen
Tabel met regionale bezorgservices van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Putten bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorgcentra (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Meestal hebben ze afspraken gemaakt met grote leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Putten. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kids kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Putten in Nederland aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng & Hachee met rodekool en witte rijst.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 100 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 5 tot 10 minuten op 600 – 850 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Putten (reeds verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Putten?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,85. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je meer luxe? Kies dan ook een soep (vanaf €1,70) en desserts (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Putten. We hebben het dan over speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tevens zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Putten?
Op de website www.putten.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en spaartegoeden.