Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Reusel-De Mierden

Op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Reusel-De Mierden? Via onze site bieden we relevante info. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer gaan we verder in op de actuele soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdvoorzieningen vergelijken. Als laatste kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteReusel-De Mierden
PlaatsReusel-De Mierden
Postcode5541
Website gemeentewww.reuseldemierden.nl
maaltijden-aan-huis-reusel-de-mierden

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Reusel-De Mierden?

Houd je niet van koken? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Probeer onder andere: Stamppot Hete bliksem met stroop & Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng. In onderstaande tekst bekijk je diverse groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren / bejaarden: Oudere mensen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten zitten vol groenten, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies en vrienden moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Studeren, de sportschool en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Er gaan lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Reusel-De Mierden

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Reusel-De Mierden dan zijn er in feite 3 opties: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke type maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, tarieven, smaak en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Een uitkomst op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-reusel-de-mierden

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder bekijk je een database met populaire aanbieders van tafeltje dekje in Reusel-De Mierden. Per bezorgservice verstrekken we details als assortiment en de tarieven. Selecteer een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder tref je een verzameling kleinschalige leveranciers. Dat zijn bijv. supermarkten, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Veldhoven, Bladel en Meierijstad.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
Catering ContentLeemskuilen 25563 CKWesterhoven
Keurslagerij HoppenbrouwersHof 475571 CBBergeijk
Kempenhof – ValkenhofAntwerpsebaan 35554 JVValkenswaard
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
BuurtzorgBakkerstraat 535554 EDValkenswaard
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
Keurslager AdriaansDommelseweg 36A5554 NSValkenswaard
Slagerij GossensEindhovenseweg 425554 ACValkenswaard
Overzicht met kleinschalige maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Reusel-De Mierden bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Organisaties kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als werkgever wil je dan graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In de regel zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Reusel-De Mierden. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. Kinderen kunnen zo een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Reusel-De Mierden de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket staat meestal een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Denk aan Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst en Cordon Bleu met groenten.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je warmt dit op in ongeveer een half uur op 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 5 – 12 minuten op 600 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Reusel-De Mierden (voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Reusel-De Mierden?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,85. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,35).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Reusel-De Mierden. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorggroepen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Reusel-De Mierden?
Door middel van www.reuseldemierden.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Reusel
 • Hulsel
 • Hooge Mierde
 • Lage Mierde