Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Rijssen-Holten

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rijssen-Holten? Op maaltijdaanhuis.com vind je een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer gaan we dieper in op de beschikbare maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De smaak is echt prima en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
PlaatsRijssen-Holten
Postcode7461
Website gemeentewww.rijssen-holten.nl
maaltijden-aan-huis-rijssen-holten

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Rijssen-Holten?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een dagelijkse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Stamppot zuurkool met rookworst en jus of Rundermedaillons in pepersaus, Bonne femme. In de volgende paragraaf lees je informatie over meerdere segmenten Nederlanders die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, zoutarm, eiwitrijk, gemalen, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, hobby’s en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Rijssen-Holten

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Rijssen-Holten dan heb je drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in hoe groot het aanbod is, financiën, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Dikwijls per box van 6 gerechten op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-rijssen-holten

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema vind je een verzameling populaire organisaties voor tafeltje dekje in Rijssen-Holten. Per bedrijf bieden we details als aanbod en de tarieven. Tik op de knop van een bedrijf voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van magnetronmaaltijden

In het schema hierna bekijk je een verzameling lokaal georiënteerde leveranciers. Dat zijn bijv. slagerijen, cateraars, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten. Op deze site vind je ook aanbieders in Voorst, Hellendoorn en Lochem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Coolinair CateringDaltonstraat 177461 ACRijssen
Keurslager RoetgeringDorpsstraat 1327468 CREnter
De Bolle MaaltijdserviceVonderweg 17 A7468 DCEnter
Keurslagerij BeverdamHogepad 17462 TARijssen
Stichting Tafeltje DekjeWeth H H Korteboslaan 61C7461 PJRijssen
ZorgAccentGaardenstraat 297451 CVHolten
Carint ReggelandWijnand Zeeuwstraat 26-1057462 DERijssen
BuurtzorgSchoolstraat 277451 EVHolten
ZorgAccentG.J. Beltmanstraat 27468 BMEnter
ZorgAccentHaarstraat 837462 ALRijssen
Database met gemeentelijke instellingen van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Rijssen-Holten bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hierna lichten we enkele situaties toe .

 • Organisaties laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen hebben ze afspraken gemaakt met professionele bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Rijssen-Holten. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Ook thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen een lekkere en voedzame maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Rijssen-Holten normaliter aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, gebruikmakend van volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Als eerste is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijv. Gestoofde kip moksi alesi & Kipvink in jus.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Rijssen-Holten (al voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Rijssen-Holten?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (vanaf €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €1,15).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Rijssen-Holten. Het betreft speciaal ingerichte keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Ten derde is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Rijssen-Holten?
Aan de hand van www.rijssen-holten.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rijssen
 • Holten