Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Roerdalen

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Roerdalen? Op maaltijdaanhuis.com bieden we aanvullende details. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook bespreken we de diverse soorten maaltijden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje instellingen vergelijken. Tenslotte kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en je warmt ze eenvoudig en snel op. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteRoerdalen
PlaatsRoerdalen
Postcode6077
Website gemeentewww.roerdalen.nl
maaltijden-aan-huis-roerdalen

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Roerdalen?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n verse kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Selecteer bijvoorbeeld: Spaghetti bolognese schotel & Pastaschotel met spinazie. In onderstaand blok tref je verschillende groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Oudere mensen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. Deze kant-en-klaar producten zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de werking van hersenen te stimuleren. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Studeren, de fitness en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Roerdalen

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Roerdalen dan zijn er drie keuzes: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, financiën, kwaliteit en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Na bezorging zet je het in de vriezer. In de regel wekelijks of om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst indien u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-roerdalen

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder tref je een lijst met populaire leveranciers van tafeltje dekje in Roerdalen. Per instantie bieden we details als het actuele aanbod en een prijsindicatie. Tik op de knop van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van opwarmmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een verzameling plaatselijke organisaties. Denk dan aan welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, stichtingen, cateraars. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Cranendonck, Roermond en Weert.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager BatenHoofdstraat 56077 AMSint Odiliënberg
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
SPAR KuijpersHoogstraat 76086 BHNeer
BuurtzorgWilhelminalaan 6a6051 BJMaasbracht
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
Slagerij BeulenMarkt 46074 BBMelick
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Ik Ook Voor Jou Robin SeurenMolenweg 576088 APRoggel
Schema met kleinschalige maaltijdservices van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Roerdalen bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er nog even door vergaderd moet worden. In dit soort situaties wil je graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook verzorgingslocaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter is dit contractueel geregeld met professionele keukens voor kant-en-klare maaltijden in Roerdalen. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen daardoor een verse en gezonde maaltijd krijgen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Roerdalen de basis aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 aspecten. Allereerst zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Pastaschotel van penne, zalm en spinazie of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 – 40 minuten op 110 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Roerdalen (verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Roerdalen?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,65. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (gemiddeld €5,85. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €1,10).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Roerdalen. We hebben het dan over grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Ook kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Roerdalen?
Op www.roerdalen.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Sint Odiliënberg
 • Herkenbosch
 • Melick
 • Montfort
 • Vlodrop
 • Posterholt
 • Botlek Rotterdam