Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Rozendaal

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Rozendaal? Aan de hand van deze site bekijk je relevante info. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en wie er gebruik van kan maken. Verder gaan we verder in op de beschikbare type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het eten is erg smaakvol en er is heel veel variatie in het aanbod. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteRozendaal
PlaatsRozendaal
Postcode6891
Website gemeentewww.rozendaal.nl
maaltijden-aan-huis-rozendaal

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Check interessante aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Rozendaal?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Denk dan aan gerechten als: Gehaktbal, satésaus, sperziebonen en aardappelen of Parijse worteltjes. In de box hieronder check je heel uiteenlopende groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, en natriumarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Een baan, sport en studie moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Studie, de fitness en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met verse ingrediënten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Rozendaal

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Rozendaal dan heb je eigenlijk 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, onkosten, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Dit garandeert de smaak en versheid. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig wanneer u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-rozendaal

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de volgende tabel check je een weergave van bekende bezorgers van tafeltje dekje in Rozendaal. Per leverancier bekijk je specificaties zoals het actuele aanbod en de tarieven. Klik op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder tref je een opsomming van lokaal georiënteerde leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Zevenaar, Westervoort en Arnhem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Attent – KastanjehofKastanjehof 26883 JRVelp
De oude waalSchoolstraat 66911 AZPannerden
Keurslager VossRijnstraat 106916 BDTolkamer
De goede dagSlenterweg 156905 DNZevenaar
PrivaZorgKoningslinde 136903 CVZevenaar
BuurtzorgScheldestraat 2b6882 NEVelp
SPAR MaaltijdserviceSpaansmaat 106903 DJZevenaar
Innoforte – OosterwoldeMiddelhagenhof 16883 JKVelp
Mobiele EetheidBabberichseweg 33c6905 JRZevenaar
BuurtzorgDe Hooge Bongert 1A6903 DAZevenaar
Database met regionale bezorgservices van thuismaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Rozendaal bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hierna behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met erkende bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Rozendaal. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kinderen kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Rozendaal in de regel aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Onder andere Gestoomde zalm, broccoli, gekookte aard. & Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 – 40 minuten op 110 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 – 12 minuten op 500 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Rozendaal (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Rozendaal?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,80. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,35).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Rozendaal. Het betreft cateringbedrijven en grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Rozendaal?
Op de website www.rozendaal.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarbij heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.