Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Sint Anthonis

Heeft u belangstelling voor lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Sint Anthonis? Via onze site verstrekken we aanvullende details. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Tevens gaan we dieper in op de aanwezige type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan instellingen vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Dit eten is geschikt voor iedereen en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
PlaatsSint Anthonis
Postcode5845
Website gemeentewww.sintanthonis.nl
maaltijden-aan-huis-sint-anthonis

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Sint Anthonis?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Probeer onder andere: Lamsvlees in saus en Runderlapje in jus. In onderstaand blok beschrijven we meerdere segmenten Nederlanders die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en zijn simpel op te warmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aangemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Studie, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Zorgen voor gezond eten zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Sint Anthonis

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Sint Anthonis dan zijn er in feite 3 varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, financiën, versheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Gewoonlijk om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch indien u niet meer kunt koken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-sint-anthonis

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder bekijk je een overzicht met landelijke bedrijven voor tafeltje dekje in Sint Anthonis. Per organisatie tref je praktische info zoals het huidige assortiment en budget. Tik op de button van een bezorgservice voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van magnetronmaaltijden

In het schema hierna check je een opsomming van lokaal georiënteerde bezorgservices. Dit kunnen zijn slagerijen, cateraars, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Deurne, Boxmeer en Asten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
Pantein ExtraDokter Kopstraat 25835 DVBeugen
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
SPAR JaegersVloetweg 65841 ATOploo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Overzicht met lokale organisaties van opwarmmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Sint Anthonis bezorgen

Bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze een overeenkomst met erkende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Sint Anthonis. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Veel thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je afspraken maken voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen dan een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Sint Anthonis normaliter aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en bijzondere recepten. O.a. Rundergoulash en Sucadelapje, stoofpeertjes, kruimige aardappelen.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 20 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 850 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Sint Anthonis (opgewarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Sint Anthonis?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren variëren nogal. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,00. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Sint Anthonis. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Sint Anthonis?
Op de website www.sintanthonis.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarbij heb je soms ook recht op zorg vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Ledeacker
 • Stevensbeek
 • Westerbeek
 • Oploo
 • Rijkevoort-De Walsert
 • Wanroij
 • Landhorst