Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Sint-Michielsgestel

Heeft u belangstelling voor lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Michielsgestel? Middels onze site check je meer informatie. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Daarbij behandelen we ook de huidige gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Dit eten is geschikt voor iedereen en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Kom je er nog niet helemaal uit? Scroll dan eerst naar beneden naar onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
PlaatsSint-Michielsgestel
Postcode5271
Website gemeentewww.sint-michielsgestel.nl
maaltijden-aan-huis-sint-michielsgestel

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Sint-Michielsgestel?

Houd je niet van koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en jij bespaart veel tijd in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Probeer onder andere: Oma’s sudderlap, bietjes, gekookte aardappelen en Hete Bliksem met een speklapje. Hierna benoemen we diverse groepen mensen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en vetarm, koolhydraatarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Studie, werk en hobby’s moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is simpelweg niet elke avond mogelijk. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, de fitness en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Sint-Michielsgestel

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Sint-Michielsgestel dan bestaan er drie opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke soort maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijs, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Dikwijls 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Erg handig wanneer u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-sint-michielsgestel

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder vind je een lijst met erkende aanbieders van tafeltje dekje in Sint-Michielsgestel. Per instantie verstrekken we uitleg over aantal maaltijden en de prijzen. Druk op de button van een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van opwarmmaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een database met kleinschalige maaltijdservices. Denk dan aan welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen. Op dit platform vind je ook aanbieders in s-Hertogenbosch, Vught en Waalwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Slagerij JacobsMoleneindplein 1165262 CMVught
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
Stichting VughterstedeMolenrijnselaan 485262 TNVught
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Database met lokaal georiënteerde maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Sint-Michielsgestel bezorgen

Bedrijven en kantoren bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop lichten we enkele situaties toe .

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met landelijke leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Sint-Michielsgestel. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf vragen steeds meer om verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd krijgen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Sint-Michielsgestel de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is dit natuurlijk veel groente. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. O.a. Klapstuk met hutspot en Stamppot zuurkool.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 4 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Sint-Michielsgestel (reeds verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Sint-Michielsgestel?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,50).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Sint-Michielsgestel. Het gaat hier om grote keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Sint-Michielsgestel?
Op www.sint-michielsgestel.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook heb je soms ook recht op zorg via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Gemonde
 • Den Dungen
 • Berlicum