Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Sliedrecht

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Sliedrecht? Middels onze site vind je meer informatie. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens gaan we verder in op de verschillende gerechten opties. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar leveranciers vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteSliedrecht
PlaatsSliedrecht
Postcode3361
Website gemeentewww.sliedrecht.nl
maaltijden-aan-huis-sliedrecht

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Sliedrecht?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Zo’n gezonde kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Hutspot, rundvlees & Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Hieronder vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, bevatten weinig toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, zoutarm, lactosevrij, en vetarm, diabetes, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Alleenstaanden: Studeren, de fitness en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Sliedrecht

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Sliedrecht dan heb je eigenlijk drie alternatieven: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. Let goed op de verschillen in aanbod, budget, houdbaarheid en bezorgintervallen.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Meestal om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing indien u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-sliedrecht

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema check je een overzicht met grote bedrijven voor tafeltje dekje in Sliedrecht. Per instantie verstrekken we specificaties zoals aanbod en de kosten. Kies een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde aanbieders van opwarmmaaltijden

In de volgende tabel bieden we een weergave van lokale bezorgservices. Dit kunnen zijn stichtingen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook leveranciers in Zwijndrecht, Papendrecht en Hoeksche Waard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager CompeerEspenhof 103355 BMPapendrecht
Stichting PulseBenschopperweg 3423401 BZIJsselstein
Keurslager StekelenburgDe Biezen 153401 GDIJsselstein
Cateringservice De GelegenheidLelystraat 35 b3364 AHSliedrecht
Versplaza Jan NoorlandRembrandtlaan 59 A3362 ADSliedrecht
Rivas – De MarktMarkt 243351 PBPapendrecht
Welzijnswerk – Het BonkelaarhuisBonkelaarplein 73363 ELSliedrecht
Rowdy’s CateringBeukmolen 713352 ABPapendrecht
Maaltijdvoorziening De Lange WeiRembrandthof 853372 XVHardinxveld-Giessendam
Stichting WaardeburghBonkelaarplein 123363 ELSliedrecht
Opsomming met regionale bedrijven van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Sliedrecht bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. Als bedrijf wil je dan natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (woonlocaties en dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter werken ze samen met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Sliedrecht. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kinderen kunnen een gezonde en voedzame maaltijd krijgen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ervaar het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Sliedrecht in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, natriumarm, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en ten minste 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Zoals Andijvie stamppot met een gehaktbal of Rode bieten met een speklap en jus.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 30 minuten op 100 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 5 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Sliedrecht (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Sliedrecht?
De prijzen van de gerechten variëren nogal. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,55. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (zo’n €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,30) en dessert (vanaf €0,90).

Welk type leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Sliedrecht. Voorbeelden zijn professionele keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Sliedrecht?
Via www.sliedrecht.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.