Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Stichtse Vecht

Zoekt u aanbieders van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Stichtse Vecht? Op maaltijdaanhuis.com tref je alles wat je moet weten. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Daarbij vertellen we meer over de actuele maaltijdopties. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Dit eten is geschikt voor iedereen er er zijn tientallen verschillende gerechten. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Bekijk dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
PlaatsStichtse Vecht
Postcode3601
Website gemeentewww.stichtsevecht.nl
maaltijden-aan-huis-stichtse-vecht

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Stichtse Vecht?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Gestoofde prei en/of Kick Through Spaghetti. Hierna vind je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om gewicht te verliezen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en diabetes, vegetarisch, koolhydraatarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden kan dan wel eens voor problemen zorgen. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: School, werken, muziek en andere bezigheden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Stichtse Vecht

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Stichtse Vecht dan zijn er in feite 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Hieronder lees je meer over aanbod, budget, herkomst producten en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na levering zet je het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Meestal per box van 6 gerechten bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch als u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-stichtse-vecht

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder bieden we een overzicht met populaire bedrijven voor tafeltje dekje in Stichtse Vecht. Per organisatie check je relevante zaken zoals aanbod en de kosten. Tik op de knop van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde aanbieders van senioren maaltijden

In het schema hierna check je een opsomming van plaatselijke leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Nieuwegein, Utrecht en Montfoort.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Welzijn Stichtse VechtVondelstraat 513601 EXMaarssen
Cateringbedrijf het OventjeCommunicatieweg 12B3641 SEMijdrecht
Zonnehuis ZuiderhofFutenlaan 503645 GEVinkeveen
Zonnehuis MajellaDorpsstraat 753641 EBMijdrecht
Uw HuistraiteurRijksstraatweg 423631 ADNieuwersluis
Keurslager van SchaikTroosterlaan 63571 NCUtrecht
Slagerij Bader’sDe Passage 203641 AKMijdrecht
De Buurvrouw UtrechtKovelaarstraat 143582 GPUtrecht
Tympaan-De BaatKerkvaart 23641 EPMijdrecht
EetwinkelVoorstraat 153633 BBVreeland
Schema met regionale bezorgservices van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Stichtse Vecht bezorgen

Zakelijke instellingen maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met populaire bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Stichtse Vecht. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Ervaar het gemak: voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Stichtse Vecht in de regel aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Afsluitend bevat je bord dan nog een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire inspiratie. Denk aan Aardappelpuree en Braadworst in barbecuesaus.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 25 minuten op 125 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Stichtse Vecht (voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Stichtse Vecht?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,60. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je meer luxe? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,40) en dessert (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Soms wordt er ook bezorgd. Verder is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Stichtse Vecht. Het gaat hier om professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook zijn er ook nog zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Stichtse Vecht?
Via de info op www.stichtsevecht.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Loenersloot
 • Vreeland
 • Loenen aan de Vecht
 • Nieuwersluis
 • Kockengen
 • Nieuwer Ter Aa
 • Breukelen
 • Tienhoven
 • Oud Zuilen
 • Maarssen
 • Nigtevecht