Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Uitgeest

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Uitgeest? Aan de hand van deze site bieden we meer informatie. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer vertellen we meer over de huidige type gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Tenslotte kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Dit eten is geschikt voor iedereen en het assortiment is gigantische groot. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteUitgeest
PlaatsUitgeest
Postcode1911
Website gemeentewww.uitgeest.nl
maaltijden-aan-huis-uitgeest

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Uitgeest?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n gezonde kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kip, worteltjes, aardappelpuree en Daging rendang, Atjar tjampoer, Bami goreng. In onderstaande tekst tref je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en vegetarisch, natriumarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Families: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. In korte tijd een maaltijd bereiden is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Studie, muziek en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Uitgeest

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Uitgeest dan heb je eigenlijk drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over assortiment, prijs, herkomst producten en bezorgopties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Na bezorging zet je het in de vriezer. Vaak 2 of 3 keer per maand afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Ideaal indien u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-uitgeest

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder check je een opsomming van bekende aanbieders van tafeltje dekje in Uitgeest. Per bezorgservice doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals het huidige assortiment en de tarieven. Klik op de button van een organisatie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van senioren maaltijden

Hieronder tref je een weergave van kleinschalige maaltijdservices. Dat kunnen o.a. zijn: cateraars, stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Alkmaar, Castricum en Den Helder.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ViVa! – GeesterheemDokter Brugmanstraat 151911 ENUitgeest
Keurslagerij BurgerNieuwe Egmonderstraatweg 1-7A1934 PAEgmond aan den Hoef
Viva! – LommerlustPeperstraat 171941 GABeverwijk
ViVa! – StrammerzoomMozartlaan 1B1921 XCAkersloot
Keurslager HooglandJulianaweg 311921 BDAkersloot
Slagerij van der PoelGeesterduin 331902 EJCastricum
BuffettenpaleisMolenlei 131921 CXAkersloot
ViVa! – De CamerenLage Weide 31906 XALimmen
Zorgcirkel – AgnesRooseveltstraat 11931 VNEgmond aan Zee
Tafeltje dekje CastricumPontweg Noord 41921 CBAkersloot
Database met plaatselijke bezorgservices van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Uitgeest bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentra (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Uitgeest. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Uitgeest de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket vind je de voedingswaarden en toevoegingen. Een normale portie bevat tussen de 500 en 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je kunt kiezen uit Hollandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Bijv. Snijbonenstamppot met slavink en jus & Hachee met rode kool en gekookte aardappelen.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Uitgeest (al voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Uitgeest?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,60. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €5,75. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en/of een toetje na (vanaf €1,25).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Uitgeest. Onder andere grootschalige keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgaanbieders en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Uitgeest?
Via de info op www.uitgeest.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Daarbij kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.