Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Vaals

Oriënteert u zich op lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Vaals? Hieronder vind je meer informatie. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder behandelen we ook de actuele soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar aanbieders vergelijken. Tenslotte kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar de vragensectie (FAQ). Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioLimburg
GemeenteVaals
PlaatsVaals
Postcode6291
Website gemeentewww.vaals.nl
maaltijden-aan-huis-vaals

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Vaals?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst & Schelvis in Dijon-mosterdsaus. In onderstaande tekst beschrijven we voorbeelden van doelgroepen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn voedzame gerechten van belang. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, diabetes, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Een baan, sport en studie vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Een drukke baan, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere dag boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Vaals

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Vaals dan bestaan er drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen zitten ‘m met name in aanbod, tarieven, kwaliteit en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Zeer geschikt wanneer u geen keuken heeft en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-vaals

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder tref je een database met erkende aanbieders van tafeltje dekje in Vaals. Per organisatie check je informatie als het actuele aanbod en een prijsindicatie. Kies een instantie voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor opwarmmaaltijden

In het schema hieronder vind je een opsomming van plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Voorbeelden zijn stichtingen, welzijnsorganisaties, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Meerssen, Gulpen-Wittem en Beek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Opsomming met lokale maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Vaals bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. In dit soort situaties wil je graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter werken ze samen met bekende keukens voor kant-en-klare maaltijden in Vaals. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een verse en gezonde maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Vaals in de regel aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket vind je een overzicht met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een reguliere ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Er is keuze uit Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Onder andere Gehaktballetjes in satésaus en Volkoren penne carbonara schotel.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 – 12 minuten op 600 – 850 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Vaals (opgewarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Vaals?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type gerecht zie je terug in de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Vaals. Het gaat hier om cateraars en/of gespecialiseerde keuken die door heel Nederland aan huis bezorgen. Daarnaast bestaan er ook nog zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Vaals?
Op www.vaals.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Tevens bestaan er andere regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Lemiers
 • Vijlen