Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Veenendaal

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Veenendaal? Op maaltijdaanhuis.com bieden we relevante info. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook behandelen we ook de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en je warmt ze eenvoudig en snel op. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioUtrecht
GemeenteVeenendaal
PlaatsVeenendaal
Postcode3901
Website gemeentewww.veenendaal.nl
maaltijden-aan-huis-veenendaal

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk de huidige aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Veenendaal?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Populair zijn bijvoorbeeld: Chili con carne met rijst-groenteschotel & Gestoofde spitskool. In de box hieronder vind je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 70-plussers is gezond eten van belang. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om de werking van hersenen te stimuleren. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, glutenvrij, gemalen, eiwitrijk, en vetarm, natriumarm, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, de fitness en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Iedere dag boodschappen doen en koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Veenendaal

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Veenendaal dan bestaan er 3 varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in hoe groot het aanbod is, prijs, versheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeker praktisch indien u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-veenendaal

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

Hierna tref je een verzameling landelijke aanbieders van tafeltje dekje in Veenendaal. Per leverancier bekijk je praktische info zoals het huidige assortiment en de tarieven. Klik op een organisatie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een lijst met plaatselijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn slagerijen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Nijkerk, Zeewolde en Harderwijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
BuurtzorgHerenstraat 283911 JERhenen
Pierre’s FoodserviceFrederik van de Paltshof 233911 LARhenen
Keurslagerij HarzevoortVeenslag 53905 SHVeenendaal
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
Zorggroep CharimWiltonstraat 423905 KWVeenendaal
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
Gijs van de HoefVeenslag 103905 SKVeenendaal
BuurtzorgKerkewijk 923904 JGVeenendaal
Schema met lokaal georiënteerde bedrijven van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Veenendaal bezorgen

Kantoren en bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand behandelen we diverse opties .

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als werkgever wil je dan graag zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen werken ze samen met bekende keukens voor kant-en-klare maaltijden in Veenendaal. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Veenendaal normaliter aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Visschotel met wortel en gebakken aardappel en Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 110 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 550 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Veenendaal (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Veenendaal?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €1,25).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Veenendaal. Onder andere grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast bestaan er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Veenendaal?
Via www.veenendaal.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw huidige inkomen en uw spaargeld.