Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Veldhoven

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Veldhoven? Hieronder bekijk je alles wat je moet weten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder bespreken we de huidige maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het assortiment is gigantische groot. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Zijn er onduidelijkheden? Onderzoek dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
PlaatsVeldhoven
Postcode5501
Website gemeentewww.veldhoven.nl
maaltijden-aan-huis-veldhoven

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Bekijk de lopende aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Veldhoven?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Kipfilet mosterdsaus & Groentensoep met gehaktballen. In de box hieronder check je voorbeelden van doelgroepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Ouderen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of voor een beter geheugen en meer concentratie. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Door die service is er minder directe zorg noodzakelijk. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden vragen veel van onze tijd. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: School, werken, muziek en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke dag iets gezonds klaarmaken kan dan vaak lastig zijn. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Veldhoven

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Veldhoven dan zijn er in feite 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, budget, smaak en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak 2 of 3 keer per maand bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeker praktisch op het moment dat u geen keuken heeft en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-veldhoven

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema check je een verzameling populaire aanbieders van tafeltje dekje in Veldhoven. Per bezorgservice tref je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en een prijsindicatie. Tik op de button van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

In onderstaand schema bekijk je een verzameling lokaal georiënteerde aanbieders. Onder andere zorginstellingen, cateraars, stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Mill en Sint Hubert, Bernheze en Boekel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager AntonisMeiveld 855501 KDVeldhoven
Joris Zorg – GroenendaalDen Hofpad 15512 ACVessem
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
ZuidZorg WijkzorgDe Run 56015504 DKVeldhoven
SPAR WalterKruisstraat 35502 JAVeldhoven
ONS WelzijnDe Misse 4b5484 BZHeesch
Dé MaaltijdserviceDe Run 54035504 DGVeldhoven
Keurslager KluijtmansKerkstraat 135492 AHSint-Oedenrode
RSZK – MerefeltParklaan 25504 GBVeldhoven
SWOVEBurgemeester van Hoofflaan 705503 BRVeldhoven
Overzicht met lokale maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Veldhoven bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In veel gevallen is dit contractueel geregeld met erkende organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Veldhoven. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Veldhoven specifiek aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd kent 3 aspecten. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Bijv. Rookworst met stamppot boerenkool & Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer een half uur op 110 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 550 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Veldhoven (verwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Veldhoven?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft effect op de kosten. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,50. Een koelverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,55) en dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ook kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Veldhoven. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tevens kun je soms ook terecht bij zorgorganisaties en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Veldhoven?
Door middel van www.veldhoven.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.