Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Venray

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Venray? Op deze pagina bekijk je relevante info. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Evenzeer vertellen we meer over de aanwezige maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Ze smaken ontzettend goed en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je vragen voor onze medewerkers? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Liever direct bestellen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteVenray
PlaatsVenray
Postcode5801
Website gemeentewww.venray.nl
maaltijden-aan-huis-venray

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Venray?

Ben jij geen goede kok? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een gezonde kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Het wordt steeds populairder. U kunt denken aan maaltijden als: Hutspot met hachee en Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Hierna beschrijven we heel uiteenlopende groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Oudere mensen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Dankzij speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze kant-en-klaar producten zijn tegenwoordig erg gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en warmt men binnen een paar minuten op. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. Typische voorbeelden zijn eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren vereisen een goede planning. Boodschappen doen en koken is dan niet altijd even prettig. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Werk, hobby’s en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Venray

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Venray dan heb je 3 varianten: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, budget, kwaliteit en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Zeker praktisch wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-venray

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema tref je een database met erkende bedrijven voor tafeltje dekje in Venray. Per instantie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals aanbod en de kosten. Tik op de button van een aanbieder voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale maaltijdvoorzieningen van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel bieden we een database met lokaal georiënteerde leveranciers. Voorbeelden zijn cateraars, stichtingen, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten. Op dit portaal vind je ook organisaties in Asten, Deurne en Helmond.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Verkoeijen Partyservice & slagerijHorsterweg 1a5809 ERLeunen
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Slagerij van den EijndenMonseigneur Hanssenstraat 315807 BAOostrum
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
Schema met kleinschalige bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Venray bezorgen

Bedrijven en organiisaties bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Normaliter is dit contractueel geregeld met bekende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Venray. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kun je in contact komen met leveranciers voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen daardoor een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ontdek de voordelen: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Venray zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je informatie over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. O.a. Nasi babi pangang & Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is kinderspel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Venray (verwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Venray?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices variëren nogal. Elke maaltijdbezorger heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,65. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €5,75. Voor tafeltje dekje (warme levering) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en/of een toetje na (vanaf €1,10).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Verder kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Venray. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Ook bestaan er ook nog (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Venray?
Aan de hand van www.venray.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Blitterswijck
 • Geijsteren
 • Wanssum
 • Smakt
 • Vredepeel
 • Merselo
 • Veulen
 • Ysselsteyn
 • Heide
 • Castenray
 • Leunen
 • Oirlo