Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Voerendaal

Heeft u belangstelling voor (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Voerendaal? Op maaltijdaanhuis.com lees je meer informatie. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Verder behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en je warmt ze eenvoudig en snel op. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zijn er onduidelijkheden? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioLimburg
GemeenteVoerendaal
PlaatsVoerendaal
Postcode6367
Website gemeentewww.voerendaal.nl
maaltijden-aan-huis-voerendaal

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Voerendaal?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Klapstuk met hutspot of Eendenvlees in zoetzure saus. In de box hieronder bekijk je allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Het aanbod dieetmaaltijden neemt ook flink toe. Voor bijna elk dieet of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, zoutarm, en natriumarm, vetarm, koolhydraatarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Door die service behouden ze een stukje zelfstandigheid. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Een baan, sport en studie vereisen een goede planning. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Werk, school, de sportschool en vrienden: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Voerendaal

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Voerendaal dan heb je feitelijk drie alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, tarieven, houdbaarheid en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Vaak om de week aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. De oplossing indien u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-voerendaal

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In onderstaand schema bieden we een opsomming van bekende keukens voor tafeltje dekje in Voerendaal. Per aanbieder vind je uitleg over aanbod en een prijsindicatie. Tik op de button van een maaltijdvoorziening om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van bezorgmaaltijden

Hieronder vind je een overzicht met plaatselijke instellingen. Onder andere welzijnsorganisaties, supermarkten, zorginstellingen, cateraars, stichtingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Vaals, Beekdaelen en Eijsden-Margraten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Schema met plaatselijke instellingen van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Voerendaal bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. De maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. Als werkgever wil je dan graag je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Voerendaal. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. Kinderen kunnen op die manier een lekkere en voedzame maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Voerendaal in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, slechts beperkt zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een reguliere ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. Allereerst hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, verse gerechten met seizoensproducten en inspirerende recepten. Zoals Stamppot spinazie a la creme & Chicken Lunges.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit kan in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Meestal verwarm je het in circa 4 – 10 minuten op 600 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Voerendaal (verwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Voerendaal?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,85. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (rond de €6,10. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,10).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Voerendaal. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die als enige focus product maaltijden bereiden. Ook is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Voerendaal?
Op de website www.voerendaal.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er landelijk regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Klimmen
 • Ransdaal