Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Waalwijk

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Waalwijk? Hieronder check je alle belangrijke aspecten. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer leggen we alles uit over de aanwezige gerechten opties. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Als laatste kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. Het geheel smaakt er lekker en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteWaalwijk
PlaatsWaalwijk
Postcode5141
Website gemeentewww.waalwijk.nl
maaltijden-aan-huis-waalwijk

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Waalwijk?

Ben jij geen goede kok? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het wordt steeds populairder. U kunt denken aan maaltijden als: Witlofschotel met ham en kaas en/of Kipstukjes in mosterdsaus. In het gedeelte hierna vind je diverse groepen mensen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn niet zo zout en vet en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Daardoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Studenten: Studie, hobbies en familie en vrienden: we hebben het erg druk. Elke avond een gezonde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Waalwijk

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Waalwijk dan zijn er in feite drie varianten: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, tarieven, herkomst producten en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal om de week aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeer geschikt in situatie waarbij zelfstandig koken tot het verleden behoort en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-waalwijk

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna bekijk je een verzameling professionele organisaties voor tafeltje dekje in Waalwijk. Per instantie check je relevante zaken zoals het actuele aanbod en een prijsindicatie. Druk op de button van een leverancier om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke leveranciers van bezorgmaaltijden

In de tabel hierna vind je een verzameling gemeentelijke maaltijdvoorzieningen. Dit kunnen zijn supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, stichtingen. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook adresgegevens van partijen in Dongen, Gilze en Rijen en Haaren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Tabel met lokale instanties van opwarmmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Waalwijk bezorgen

Zakelijke instellingen bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorgcentrums (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Waalwijk. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Veel thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) vragen steeds meer om verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een lekkere en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het nu zelf: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Waalwijk de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), slechts beperkt zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Denk aan Rode bieten met een speklap en jus of Kipfilet in roomsaus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa een half uur op 120 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Waalwijk (opgewarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Waalwijk?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke aanbieder heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (om en nabij de €6,35. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en toetje (vanaf €1,10).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Waalwijk. Dat zijn bijvoorbeeld professionele keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Waalwijk?
Aan de hand van www.waalwijk.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Ook kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Waspik
 • Sprang-Capelle