Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Waddinxveen

Wilt u graag lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Waddinxveen? Via onze site bieden we alles wat je moet weten. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Eveneens bespreken we de actuele type maaltijden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdservices vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Wil je nog meer weten? Bekijk dan eerst de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioZuid-Holland
GemeenteWaddinxveen
PlaatsWaddinxveen
Postcode2741
Website gemeentewww.waddinxveen.nl
maaltijden-aan-huis-waddinxveen

Maaltijden aan huis in huis halen?

Check actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Waddinxveen?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een smaakvolle kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Denk dan aan gerechten als: Zalm remouladesaus groentemix gek aard & Rundvlees met gegrilde groente. In onderstaand blok bekijk je verschillende groepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 70-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies vragen veel van onze tijd. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: School, werken, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Waddinxveen

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Waddinxveen dan heb je eigenlijk drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type gerecht heeft weer zijn eigen kenmerken. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, budget, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Gewoonlijk om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Zeer geschikt indien zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-waddinxveen

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met bekende leveranciers van tafeltje dekje in Waddinxveen. Per aanbieder bieden we uitleg over het huidige assortiment en het tarief. Klik op een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van bezorgmaaltijden

Hierna bieden we een opsomming van regionale bezorgservices. Denk dan aan slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten. Elders op deze website vind je ook aanbieders in Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en Delft.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting iedereen een maaltijdCopeliaschouw 182726 JAZoetermeer
VierstroomPostbus 5712800 ANGouda
Keurslager KonermannKorte Groenendaal 222801 JNGouda
Keurslager van TolDorpsstraat 1682761 AJZevenhuizen
BuurtzorgMozartlaan 2 tot 42742 BNWaddinxveen
Keurslager ReasQuirinegang 752719 CGZoetermeer
Woonzorgcentrum Beth-SanWilde Veenen 12751 EEMoerkapelle
Palet WelzijnWattstraat 28E2723 RCZoetermeer
Keurslager ReasBurgemeester Colijnstraat 182771 GDBoskoop
Keurslager CompeerGroensvoorde 62742 DJWaddinxveen
Schema met kleinschalige maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Waddinxveen bezorgen

Bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Hieronder behandelen we diverse opties .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Dikwijls werken ze samen met populaire bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Waddinxveen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kinderen kunnen een verse en gezonde maaltijd nuttigen rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten opwarmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Waddinxveen de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, slechts beperkt zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de verpakking vind je de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. In de basis hebben we de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit oer-Hollandse gerechten, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Denk aan Gebonden champignonsoep of Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je warmt dit op in ongeveer 25 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 5 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Waddinxveen (verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Waddinxveen?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,80. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook een soep (vanaf €1,45) en nagerecht (vanaf €1,45).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Waddinxveen. Voorbeelden zijn professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ten derde onderscheiden we nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Waddinxveen?
Door middel van www.waddinxveen.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.