Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Weesp

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in Weesp? Hieronder verstrekken we meer informatie. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij bespreken we de huidige soorten gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar instellingen vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Holland
GemeenteWeesp
PlaatsWeesp
Postcode1381
Website gemeentewww.weesp.nl
maaltijden-aan-huis-weesp

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Weesp?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een gezonde kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt denken aan maaltijden als: Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot en/of Stroganoff du chef. Hierna vind je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Senioren krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers is gezond eten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen en ook om mentaal gezond te blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en natriumarm, vegetarisch, diabetes, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies en vrienden vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Met gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, hobby’s en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Weesp

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Weesp dan bestaan er 3 keuzemogelijkheden: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zowel voor- als nadelen. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, tarieven, kwaliteit en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak 1 of 2 keer per maand op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-weesp

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een overzicht met erkende organisaties voor tafeltje dekje in Weesp. Per instantie verstrekken we relevante zaken zoals aantal maaltijden en het tarief. Tik op de button van een instantie om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van senioren maaltijden

In het schema hieronder tref je een opsomming van plaatselijke bedrijven. Dat kunnen o.a. zijn: zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, slagerijen, stichtingen. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Blaricum, Almere en Hilversum.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant OversingelHugo de Grootlaan 301381 DEWeesp
Amaris – FlorisbergKocherplantsoen 11399 VWMuiderberg
Restaurant GodelindeJozef Israëlslaan 11401 CMBussum
Amaris – De KuyerJozef Israelslaan 21394 EKNederhorst den Berg
Restaurant De HogeweykHeemraadweg 11382 GVWeesp
BuurtzorgDe Paal 7 U-21351 JBAlmere
Keurslagerij PouwHoogstraat 211391 BRAbcoude
TopMaaltijdKerkstraat 1001354 ACAlmere
SPAR van den BoschDorpsstraat 251399 GTMuiderberg
SPAR MaaltijdserviceMr. Kooimancentrum 191383 EDWeesp
Schema met kleinschalige leveranciers van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Weesp bezorgen

Bedrijven en kantoren hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Onderstaand lichten we enkele situaties toe .

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Normaliter hebben ze afspraken gemaakt met professionele keukens voor kant-en-klare maaltijden in Weesp. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Diverse thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kinderen kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht moeiteloos op tafel!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Weesp de basis aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je de exacte voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 onderdelen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, lekkere seizoensmaaltijden en recepten van over de hele wereld. Denk aan Kaaskroketjes & Boerengehaktschotel.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst het gerecht ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Weesp (warm).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Weesp?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,85. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,55. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,15).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ook kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Weesp. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tevens zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Weesp?
Via de info op www.weesp.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar uw vermogen en inkomen.