Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis West Betuwe

Oriënteert u zich op verse maaltijden aan huis voor ouderen in West Betuwe? Op deze pagina bieden we een uitgebreide beschrijving. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar leveranciers vergelijken. Daarbij kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en het staat binnen mum van tijd op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je vragen voor onze medewerkers? Check dan eerst de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteWest Betuwe
PlaatsWest Betuwe
Postcode4191
Website gemeentewww.westbetuwe.nl
maaltijden-aan-huis-west-betuwe

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in West Betuwe?

Haal jij geen plezier uit koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en jij bespaart veel tijd in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Erwtensoep met rookworst of Pasta carbonara. In het gedeelte hierna beschrijven we heel uiteenlopende groepen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de werking van hersenen te stimuleren. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën is er een geschikte maaltijd. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, eiwitrijk, zoutarm, gemalen, en natriumarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Families: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen wisselen elkaar snel af. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Werk, de fitness en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice West Betuwe

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in West Betuwe dan zijn er 3 varianten: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, bewaaradviezen en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Dikwijls per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig als het koken niet meer gaat en wanneer opwarmen ook niet gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-west-betuwe

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder vind je een overzicht met grote leveranciers van tafeltje dekje in West Betuwe. Per instantie verstrekken we details als aanbod en budget. Druk op de knop van een bedrijf om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instanties van kant-en-klaar maaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een verzameling regionale instellingen. Voorbeelden zijn slagerijen, supermarkten, stichtingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op deze site vind je ook bedrijven en organisaties in Culemborg, Vijfheerenlanden en Tiel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij van der BurgGeldersestraat 364191 BCGeldermalsen
Tafeltje-DekjeAaksterveld 1524233 GDAmeide
Tafeltje Dekje PresentPr. Marijkeweg 344233 HMAmeide
BuurtzorgMolenlaan 34214 EAVuren
Voor U Gekookt De Groentetuin RuitenbergSchoutstraat 474204 BBGorinchem
WittenbergzorgBernhardstraat 44175 EEHaaften
SPAR van der BeekMildijk 1114214 DRVuren
Petra`s maaltijdserviceKoningin Julianaplantsoen 24181 BLWaardenburg
Keurslagerij MuilwijkPrinsengracht 344233 EWAmeide
Keurslager VisserDoctor H.B. Wiardi Beckmanplein 514207 NAGorinchem
Weergave met lokaal georiënteerde aanbieders van kant-en-klaar maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in West Betuwe bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren en fabrieken maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorggroepen (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal is dit contractueel geregeld met grote organisaties voor kant-en-klare maaltijden in West Betuwe. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • De grotere thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kun je tips en info aanvragen voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In specifiek situaties helpen ze ook bij het toedienen van het eten.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd nemen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in West Betuwe zich aan moeten houden. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat gaat er in een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Ten eerste een ruime portie groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Babi ketjap met mihoen goreng & Gepaneerde Alaska-koolvis.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in West Betuwe (al opgewarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in West Betuwe?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,75. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (om en nabij de €6,10. Voor een tafeltje dekje maaltijd ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en/of een toetje na (vanaf €1,30).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Daarnaast heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in West Betuwe. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente West Betuwe?
Door middel van www.westbetuwe.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw huidige inkomen en uw spaargeld.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Vuren
 • Spijk
 • Tricht
 • Meteren
 • Geldermalsen
 • Est
 • Opijnen
 • Neerijnen
 • Waardenburg
 • Tuil
 • Haaften
 • Hellouw
 • Herwijnen
 • Heukelum
 • Deil
 • Enspijk
 • Rumpt
 • Gellicum
 • Beesd
 • Rhenoy
 • Acquoy
 • Asperen
 • Varik
 • Heesselt
 • Ophemert