Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Westervoort

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Westervoort? Middels onze site vind je meer informatie. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder vertellen we meer over de actuele maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wil je nog meer weten? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteWestervoort
PlaatsWestervoort
Postcode6931
Website gemeentewww.westervoort.nl
maaltijden-aan-huis-westervoort

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check interessante aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Westervoort?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een gezonde kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng of Gehakt, prei, aardappelpuree. Hieronder benoemen we meerdere segmenten Nederlanders die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, gemalen, lactosevrij, zoutarm, en vegetarisch, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Door die service kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel mogelijkheden.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Werk, de sportschool en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er gaan lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Westervoort

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Westervoort dan heb je eigenlijk 3 keuzemogelijkheden: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, budget, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering zet je het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Vaak elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Ideaal op het moment dat u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-westervoort

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In het schema hierna check je een weergave van grote bezorgers van tafeltje dekje in Westervoort. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals het type maaltijden en vanafprijs. Druk op de button van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor senioren maaltijden

Hieronder vind je een verzameling lokaal georiënteerde maaltijdservices. Bijvoorbeeld stichtingen, cateraars, supermarkten, slagerijen, zorginstellingen. Op deze site vind je ook leveranciers in Renkum, Duiven en Ede.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
Mikado welzijnFuutstraat 506921 WJDuiven
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
SPAR MaaltijdserviceCederlaan 256951 MNDieren
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
Opsomming met plaatselijke instellingen van magnetronmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Westervoort bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Verderop lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren of bedrijfspanden maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Dikwijls hebben ze een overeenkomst met professionele bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Westervoort. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Ook thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een gezonde en voedzame maaltijd opeten alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Westervoort de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat vaak meer info over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Ten eerste een ruime portie groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En natuurlijk heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Onder andere Boerenkipfilet schotel & Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je warmt dit op in ongeveer 35 minuten op 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan het ook in de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 6 tot 12 minuten op 500 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Westervoort (al voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Westervoort?
De kosten van de maaltijdservices variëren nogal. Elke leverancier heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (zo’n €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,20).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Westervoort. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast bestaan er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Westervoort?
Aan de hand van www.westervoort.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.