Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Wijdemeren

Meer weten over lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Wijdemeren? Middels onze site verstrekken we alle belangrijke aspecten. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens leggen we alles uit over de actuele maaltijdopties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar maaltijdvoorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Holland
GemeenteWijdemeren
PlaatsWijdemeren
Postcode1231
Website gemeentewww.wijdemeren.nl
maaltijden-aan-huis-wijdemeren

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Bekijk alle aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Wijdemeren?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt bijv. denkena aan: Kippenpoot met doperwtjes wortel en Pulled pork zoete aard puree bonenmix. Hieronder check je enkele voorbeelden van groepen mensen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als gemalen, zoutarm, lactosevrij, eiwitrijk, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Een verse maaltijd op tafel zetten schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studeren, sport en feestjes met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Iedere avond voor jezelf koken schiet er dan wel eens bij in. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Wijdemeren

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Wijdemeren dan heb je eigenlijk drie opties om uit te kiezen: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, budget, houdbaarheid en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter om de week aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Een uitkomst indien u geen keuken heeft en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-wijdemeren

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hierna check je een opsomming van grote bezorgers van tafeltje dekje in Wijdemeren. Per organisatie tref je informatie als het type maaltijden en budget. Tik op de knop van een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bezorgservices van bezorgmaaltijden

In het schema hierna bieden we een database met kleinschalige maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars. Op deze website vind je ook organisaties in Amstelveen, Hilversum en Edam-Volendam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSint Annepad 121231 ATLoosdrecht
Restaurant Trattoria da BrunoDorpsstraat 11261 ESBlaricum
Restaurant TorenhofTorenlaan 221261 GDBlaricum
Restaurant LarenhoveEemnesserweg 421251 NDLaren
EmtinckhofEikenlaan 511231 BGLoosdrecht
Floor PoelierKapittelweg 1251216 HXHilversum
Cafe/restaurant De KleppermanNaarderstraat 811251 BGLaren
De ZorgsteenLiebergerweg 5861223 PXHilversum
Tergooi Restaurant BlaricumRijksstraatweg 11261 ANBlaricum
BuurtzorgKortenhoefsedijk 85K 1C1241 LSKortenhoef
Opsomming met plaatselijke instellingen van bezorgmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Wijdemeren bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In het gedeelte hieronder behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorggroepen (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak hebben ze afspraken gemaakt met bekende bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Wijdemeren. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen dan een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Ontdek de mogelijkheden: een smaakvol en voedzaam gerecht snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Wijdemeren de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op de beschrijving vind je informatie over de voedingswaarden en toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 onderdelen. Ten eerste een ruime portie groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van 100% Hollandse kost, lekkere seizoensmaaltijden en Wereldgerechten. Denk aan Bami babi ketjap & Spareribs met patat en salade.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Dit doe je in circa 25 minuten op 120 °C in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Wijdemeren (warm).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Wijdemeren?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,75. Een koelverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €6,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Als tweede mogelijkheid kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Wijdemeren. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Wijdemeren?
Aan de hand van www.wijdemeren.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Breukeleveen
 • s-Graveland
 • Ankeveen
 • Nederhorst den Berg
 • Loosdrecht
 • Kortenhoef