Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Woudenberg

Zoekt u aanbieders van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Woudenberg? Via onze site bieden we relevante info. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging werkt, en wie er gebruik van kan maken. Verder bespreken we de beschikbare type maaltijden. Snel bestellen? Je kunt hier ook leveranciers vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De gerechten zijn erg voedzaam er er zijn tientallen verschillende gerechten. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioUtrecht
GemeenteWoudenberg
PlaatsWoudenberg
Postcode3931
Website gemeentewww.woudenberg.nl
maaltijden-aan-huis-woudenberg

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de scherpe aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Woudenberg?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Kipsaté met nasi goreng en/of Zalm in dillesaus. In onderstaande tekst benoemen we diverse groepen mensen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De etenswaren zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten onmisbaar. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of om gewicht te verliezen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, vetarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Op deze manier kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Een verse maaltijd op tafel zetten is simpelweg niet elke avond mogelijk. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Alleenstaanden: Een drukke baan, sport en afspraken met vrienden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Woudenberg

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Woudenberg dan heb je feitelijk drie alternatieven: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, houdbaarheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-woudenberg

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel bieden we een overzicht met populaire leveranciers van tafeltje dekje in Woudenberg. Per instantie bieden we praktische info zoals het type maaltijden en het tarief. Klik op de knop van een maaltijdvoorziening voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van bezorgmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een database met plaatselijke leveranciers. Denk dan aan supermarkten, cateraars, stichtingen, slagerijen, zorginstellingen. Op deze site vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Veenendaal, Renswoude en Putten.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDorpsstraat 163931 EGWoudenberg
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 293945 BKCothen
Maaltijdservice Kromme RijnstreekGraaf van Lynden van Sandenburgweg 13945 PACothen
Slager BenKampweg 383941 HJDoorn
De kleine schansSchans 293931 KJWoudenberg
Uw Maaltijd onze ZorgBeukenlaan 663925 JLScherpenzeel
Stichting Tafeltje-Dek-JeJan Steenlaan 143941 CMDoorn
Catering RenswoudeBarneveldsestraat 493927 CBRenswoude
QuaRijn – BeatrixJacob van Ruysdaellaan 173941 ZEDoorn
Charim – GroenewoudeKersentuin 13931 SRWoudenberg
Opsomming met lokaal georiënteerde aanbieders van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Woudenberg bezorgen

Bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Verderop behandelen we diverse opties .

 • Bedrijven en kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Vaak zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Woudenberg. Bewoners kunnen vaak zelf gerechten kiezen.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Woudenberg specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, het liefst gekookt met volkoren artikelen, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos staat vaak meer info over de exacte voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 aspecten. Om te beginnen zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Denk aan Kipfilet, sperziebonen, gekookte aardappelen & Pittige sperzieboontjes.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 20 minuten op 100 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 4 tot 8 minuten op 500 – 650 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Woudenberg (voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Woudenberg?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft effect op de kosten. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (rond de €5,85. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,20).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Verder kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Woudenberg. Denk dan aan professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorgverleners en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Woudenberg?
Via www.woudenberg.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Daarnaast zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.