Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Zaltbommel

Zoekt u (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Zaltbommel? Hieronder vind je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Tevens vertellen we meer over de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdservices vergelijken. Daarbij kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je vragen voor onze medewerkers? Scroll dan eerst naar beneden naar de FAQ (populaire vragen). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteZaltbommel
PlaatsZaltbommel
Postcode5301
Website gemeentewww.zaltbommel.nl
maaltijden-aan-huis-zaltbommel

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Check actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Zaltbommel?

Haal jij geen plezier uit koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een lekkere kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Kip met jus, rode bieten en krielaardappels & Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. In onderstaande tekst tref je allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: 70-plussers bestellen dikwijls thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De kant-en-klaar producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor 75-plussers is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerkproducten gemaakt. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, en koolhydraatarm, vetarm, diabetes, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Daardoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, school en sport moeten gecombineerd worden. Een gezonde maaltijd klaarmaken lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Alleenstaanden: Werk, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Kiezen voor een kant-en-klaar maaltijd is dan een uitstekend idee zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze worden bereid met verse ingrediënten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Zaltbommel

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Zaltbommel dan heb je eigenlijk 3 opties: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, budget, kwaliteit en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering zet je het in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Erg handig indien u zelf niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-zaltbommel

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In de volgende tabel verstrekken we een lijst met grote organisaties voor tafeltje dekje in Zaltbommel. Per organisatie doorzoek je eenvoudig details als assortiment en budget. Klik op de button van een maaltijdvoorziening voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdvoorzieningen van senioren maaltijden

In de volgende tabel vind je een lijst met lokale bezorgservices. Denk dan aan cateraars, slagerijen, zorginstellingen, stichtingen, supermarkten. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook leveranciers in Vught, Boxtel en s-Hertogenbosch.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
Keurslager de VriesMolenkamp 25306 GMBrakel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Slagerij de VriesFiep Westendorpplein 145301 PAZaltbommel
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
Bommelerwaard – De RidderzaalRidderhof 15311 CMGameren
Het EetpuntJohan van Oldenbarneveldtstraat 25301 GXZaltbommel
Tabel met plaatselijke maaltijdservices van thuismaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Zaltbommel bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgcentrums (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In veel gevallen zijn daarvoor afspraken gemaakt met populaire bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Zaltbommel. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het toedienen van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kids kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Zaltbommel in de regel aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vis of vlees en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Als eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. Denk aan Groenteburger, prei, aardappelen en Tomatensoep met balletjes.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Dit doe je in circa een half uur op 100 graden in de oven. Als dit te lang duurt dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 750 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Zaltbommel (reeds verwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Zaltbommel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd zie je terug in de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,65. Een koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (gemiddeld €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,35) en nagerecht (vanaf €1,20).

Welk type leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Als tweede mogelijkheid kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Zaltbommel. Onder andere cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Ten derde kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Zaltbommel?
Door middel van www.zaltbommel.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder bestaan er andere regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bern
 • Nederhemert
 • Delwijnen
 • Kerkwijk
 • Bruchem
 • Nieuwaal
 • Gameren
 • Aalst
 • Poederoijen
 • Brakel
 • Zuilichem