Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Zandvoort

Zoekt u aanbieders van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Zandvoort? Via deze website lees je een uitgebreide beschrijving. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Ook gaan we verder in op de aanwezige type gerechten. Je kan ook snel verder gaan naar aanbieders vergelijken. Daarbij kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioNoord-Holland
GemeenteZandvoort
PlaatsZandvoort
Postcode2042
Website gemeentewww.zandvoort.nl
maaltijden-aan-huis-zandvoort

Genieten van maaltijden aan huis?

Check interessante aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Zandvoort?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n verse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. U kunt denken aan maaltijden als: Ajam pangang met nasi goreng & Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook. In de box hieronder benoemen we verschillende groepen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Senioren: Ouderen in Nederland bestellen dikwijls thuismaaltijden. Dankzij speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is gezond eten extra belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om het geheugen op peil te houden. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij, en vetarm, vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Op deze manier kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Even tussendoor koken kan dan wel eens voor problemen zorgen. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Studeren, muziek en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Zandvoort

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Zandvoort dan zijn er in feite drie keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, onkosten, versheid en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Normaliter elke 2 weken afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-zandvoort

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder verstrekken we een weergave van landelijke organisaties voor tafeltje dekje in Zandvoort. Per bezorgservice tref je praktische info zoals het type maaltijden en vanafprijs. Klik op de knop van een instelling om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke bezorgservices van magnetronmaaltijden

In het schema hierna check je een lijst met kleinschalige bedrijven. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars. Op dit portaal vind je ook bedrijven en organisaties in Heemskerk, Haarlem en Bergen Noord-Holland.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De Eetclub – PluspuntFlemingstraat 552041 VWZandvoort
SPAR AdemaTe Winkelhof 252105 TAHeemstede
VersmarktAmstellaan 72105 VDHeemstede
Home InsteadCruquiusweg 12102 LSHeemstede
De Rijp – KennemerhartBloemendaalseweg 1342061 SCBloemendaal
Bi-zonder Maaltijdservice en CateringOliemolenplaats 72034 KMHaarlem
Slagerij KuijkJan van Goyenstraat 242102 CBHeemstede
Keurslagerij van der GeestRivièradreef 462037 AHHaarlem
BuurtzorgCamplaan 412103 GVHeemstede
Keurslager van der GeestRaadhuisstraat 942101 HJHeemstede
Weergave met lokaal georiënteerde bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Zandvoort bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven zorgt dat er altijd voedzame maaltijden op voorraad zijn. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe .

 • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls maken zij hiervoor afspraken met landelijke bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in Zandvoort. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze instanties kan soms een levering worden ingepland voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd nemen als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Ontdek de voordelen: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Zandvoort in Nederland aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, zoutbeperkt, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking vind je vaak een tabel met de ingrediënten en voedingswaarden. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Allereerst een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Er is keuze uit typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Chili con carne met rijst-groenteschotel en Gehaktballen in uienjus.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 25 – 40 minuten op 110 graden in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan je ook de magnetron gebruiken. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 6 tot 10 minuten op 600 – 850 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Zandvoort (al opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Zandvoort?
De kosten van de maaltijdservices kunnen enorm verschillen. Elke bezorgdienst heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,70. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (gemiddeld €6,45. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,40) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Als tweede mogelijkheid kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Zandvoort. Denk dan aan grootschalige keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte bestaan er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Zandvoort?
Via de info op www.zandvoort.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Verder zijn er mogelijkheden via de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bentveld