Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Zundert

Wilt u zo snel mogelijk maaltijden aan huis voor ouderen in Zundert? Op maaltijdaanhuis.com tref je meer informatie. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook behandelen we ook de actuele maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Daarbij kunt u ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteZundert
PlaatsZundert
Postcode4881
Website gemeentewww.zundert.nl
maaltijden-aan-huis-zundert

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Zundert?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Een gezonde kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en kun je eenvoudig en snel warm eten. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Kies bijvoorbeeld voor: Boerengehaktschotel en/of Stamppot prei met roomkaas. In de box hieronder vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren zijn erg voedzaam, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd een uitkomst. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de hersenen te beschermen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en diabetes, vetarm, vegetarisch, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: School, werken, de sportschool en andere bezigheden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Zundert

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Zundert dan heb je 3 opties om uit te kiezen: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elke soort maaltijd heeft weer zijn eigen kenmerken. We vertellen je hieronder meer over assortiment, onkosten, bewaaradviezen en bezorgopties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Gewoonlijk per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Zeer geschikt als u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-zundert

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In het volgende schema bieden we een lijst met bekende organisaties voor tafeltje dekje in Zundert. Per aanbieder verstrekken we relevante zaken zoals aanbod en de prijzen. Druk op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale bezorgservices van magnetronmaaltijden

In het schema hieronder check je een lijst met lokaal georiënteerde instellingen. Bijvoorbeeld slagerijen, zorginstellingen, supermarkten, cateraars, stichtingen. Op dit platform vind je ook aanbieders in Breda, Etten-Leur en Halderberge.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij BilletMolenstraat 1124881 CVZundert
Slagerij van GilsArkendonk 644907 XPOosterhout
Vermeulen CateringHeistraat 254909 BDOosteind
ThebeWarandelaan 64904 PCOosterhout
Hendrikx keurslagerMolenstraat 1904881 GHZundert
Keurslagerij LodewijkKapelstraat 334841 GEPrinsenbeek
Stichting Social CateringAbdis van Thornstraat 544901 ZBOosterhout
Keurslagerij van CaulilStationsstraat 24872 TDEtten-Leur
Margot bij de HandAbraham Bloemaerthoek 194907 RDOosterhout
De KnollentuinSt. Bavostraat 254891 CGRijsbergen
Tabel met regionale maaltijdvoorzieningen van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Zundert bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. In het gedeelte hieronder lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Dikwijls zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Zundert. Op deze manier blijven de maaltijden ook betaalbaar.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kinderen kunnen dan een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Probeer het zelf: groenterijke gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Zundert de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 aspecten. Ten eerste is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt oer-Hollandse gerechten, gerechten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. O.a. Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst & Bami goreng speciaal, kip in satésaus.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Optie 1 is ongeveer 35 minuten op 120 °C in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Normaal gesproken lukt dat al in 4 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Zundert (verwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Zundert?
De tarieven van maaltijden aan huis liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn weerslag op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,90. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en nagerecht (vanaf €1,10).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Zundert. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tevens bestaan er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Zundert?
Op www.zundert.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Rijsbergen
 • Achtmaal
 • Wernhout
 • Klein Zundert