Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Garderen

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Garderen? Op deze pagina tref je alle belangrijke aspecten. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Tevens gaan we dieper in op de huidige soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het eten is erg smaakvol en het staat binnen mum van tijd op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Heb je nog brandende vragen? Surf dan eerst verder naar de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsGarderen
Postcode3886
Website gemeentewww.barneveld.nl
maaltijden-aan-huis-garderen

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Garderen?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een smaakvolle kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je hoeft niet zelf te koken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Runderhachee, rode kool, aardappelpuree. In de box hieronder benoemen we diverse groepen mensen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen: Ouderen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze etenswaren zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor de oudere doelgroep zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, gemalen, en vegetarisch, vetarm, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Alleenstaanden: Studie, hobby’s en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben het erg druk. Zorgen voor gezond eten is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Garderen

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Garderen dan heb je drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zo zijn voors en tegens. We vertellen je hieronder meer over assortiment, tarieven, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Na bezorging sla je het eten op in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls 1 of 2 keer per maand bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Een uitkomst in situatie waarbij u niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. In veel gemeenten wordt dit rondgebracht door vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-garderen

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een verzameling bekende organisaties voor tafeltje dekje in Garderen. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig relevante zaken zoals assortiment en een prijsindicatie. Tik op de button van een maaltijdservice voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale bedrijven van opwarmmaaltijden

In onderstaand schema bekijk je een verzameling lokale bedrijven. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, supermarkten, welzijnsorganisaties, cateraars. Elders op deze website vind je ook aanbieders in Hierden, Hoevelaken en Stoutenburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij SchuitemanDorpsstraat 233886 ARGarderen
BuurtzorgKerkewijk 923904 JGVeenendaal
Zorggroep CharimWiltonstraat 423905 KWVeenendaal
Restaurant MuchaDe Sterke Arm 13901 EKVeenendaal
SPAR MaaltijdserviceSmidstraat 13886 AXGarderen
Welzijn PuttenBrinkstraat 913881 BPPutten
Keurslager BaarsKerkstraat 153891 ETZeewolde
Keurslager GeerseGarderenseweg 23882 AHPutten
Vitras – Santé PartnersNijverheidslaan 3T3903 ALVeenendaal
Slagerij van EngelenSpeulderweg 33886 LAGarderen
Tabel met lokale aanbieders van thuismaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Garderen bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Verderop vind je een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als bedrijf wil je dan natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Vaak maken zij hiervoor afspraken met professionele aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Garderen. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kinderen kunnen een gezonde en voedzame maaltijd eten rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: de lekkerste en meest voedzame menu’s moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is het gezond om eten aan huis te laten bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Garderen normaliter aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op het etiket op de verpakking staat vaak meer info over voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En natuurlijk heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Er is keuze uit 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. O.a. Erwtensoep met rookworst of Rundvlees, rode kool, aardappelpuree.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een doorsnee-gerecht doe je dit in circa 4 tot 8 minuten op 600 – 750 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Garderen (reeds verwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Garderen?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn uitwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,85. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,50. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,70) en dessert (vanaf €0,95).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Garderen. Onder andere grote keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Als laatste bestaan er ook nog zorgaanbieders en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Barneveld?
Op de website www.barneveld.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.