Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Stroe

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Stroe? Op maaltijdaanhuis.com check je alle belangrijke aspecten. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor wie het geschikt is. Ook behandelen we ook de verschillende soorten maaltijden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar voorzieningen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Scroll dan eerst naar beneden naar het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteBarneveld
PlaatsStroe
Postcode3776
Website gemeentewww.barneveld.nl
maaltijden-aan-huis-stroe

Maaltijden aan huis uitproberen?

Bekijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Stroe?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n verse kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Populair zijn bijvoorbeeld: Gehakt in kappertjessaus of Babi ketjap, bami. In de box hieronder check je meerdere segmenten Nederlanders die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Met behulp van seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is een verantwoorde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan lactosevrij, gemalen, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Door die service blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Boodschappen doen en koken schiet er dan wel eens bij in. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, muziek en familie en vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Ze zitten vol met groenten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Stroe

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Stroe dan heb je feitelijk drie varianten: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elk type heeft zowel voor- als nadelen. De maaltijden verschillen als het gaat om assortiment, onkosten, kwaliteit en bezorging.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Dikwijls 1 of 2 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeer geschikt in situatie waarbij u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-stroe

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

Hieronder check je een verzameling grote bedrijven voor tafeltje dekje in Stroe. Per instantie doorzoek je eenvoudig praktische info zoals aantal maaltijden en het tarief. Druk op de button van een leverancier om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke instellingen voor bezorgmaaltijden

In de tabel hierna tref je een verzameling lokaal georiënteerde bedrijven. Dit kunnen zijn supermarkten, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen, zorginstellingen. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Soesterberg, Kootwijk en Bunschoten-Spakenburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
SPAR BakkerWolweg 243776 LPStroe
Restaurant van de KoperhorstPaladijnenweg 2753813 KAAmersfoort
Slagerij SchutPieter Stastokerf 33813 PPAmersfoort
SPAR MaaltijdserviceHessenweg 188b Hessenweg3791 PNAchterveld
Slagerij MulderijSmidsplein 133781 GRVoorthuizen
Zorggroep Ena – RuimzichtRozenhof 13772 JNBarneveld
BuurtzorgDamweg 533785 LJZwartebroek
BuurtzorgEssenerweg 323774 CCKootwijkerbroek
Home InsteadMuurhuizen 181a3811 EGAmersfoort
BuurtzorgNoordersingel 19A3781 XHVoorthuizen
Schema met regionale leveranciers van senioren maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Stroe bezorgen

Kantoren en bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorginstellingen (woonlocaties en dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak hebben ze een overeenkomst met bekende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Stroe. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Stroe in Nederland aan moet voldoen. Minimaal 150 gram aan verse groente, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees of vis per persoon en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos vind je informatie over voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een doorsnee-ovenmaalltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen zijn er de groenten. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Zo zijn er Typisch Nederlandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en Wereldgerechten. Bijv. Schnitzel mexico schotel & Bami goreng met kipsaté.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Stroe (verwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Stroe?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke bezorgdienst werkt met andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm zie je terug in de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is vaak wat duurder (om en nabij de €5,75. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,30).

Welk type leveranciers zijn er?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Stroe. Dit zijn vaak professionele keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Ook onderscheiden we nog zorggroepen en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Barneveld?
Via de uitleg op www.barneveld.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er mogelijkheden via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. uw huidige inkomen en uw spaargeld.