Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Beverwijk

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beverwijk? Via deze website check je tips en adviezen. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Eveneens bespreken we de huidige type gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje aanbieders vergelijken. Als laatste kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en er is heel veel variatie in het aanbod. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
PlaatsBeverwijk
Postcode1948
Website gemeentewww.beverwijk.nl
maaltijden-aan-huis-beverwijk

Genieten van maaltijden aan huis?

Bekijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Beverwijk?

Ben jij geen goede kok? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een dagelijkse kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt denken aan maaltijden als: Boerenkipfilet schotel & Volkoren macaronischotel. In de volgende paragraaf bekijk je heel uiteenlopende groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen te beschermen. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor vrijwel ieder dieet zijn er specifieke keuzes te maken. Typische voorbeelden zijn glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, en vetarm, natriumarm, diabetes, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Gezinnen met kinderen: Families met thuiswonende kinderen hebben het razend druk. Studie, werk en hobby’s vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Starters: Werk, school, de fitness en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Iedere dag boodschappen doen en koken is soms teveel gevraagd. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is nog gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Beverwijk

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Beverwijk dan heb je feitelijk 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijd kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, onkosten, smaak en leveropties.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls elke week 1 keer afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing in situatie waarbij het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-beverwijk

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

Hierna check je een opsomming van professionele keukens voor tafeltje dekje in Beverwijk. Per bezorgservice verstrekken we relevante zaken zoals assortiment en een prijsindicatie. Klik op een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van senioren maaltijden

In het schema hierna bieden we een opsomming van plaatselijke maaltijdservices. Dit kunnen zijn supermarkten, slagerijen, cateraars, zorginstellingen, stichtingen. Op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Castricum, Bergen Noord-Holland en Alkmaar.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ViVa! – Huis ter WijckPlesmanweg 11945 WKBeverwijk
Viva! – WaterrijckLessestraat 81966 SGHeemskerk
BuurtzorgRijksstraatweg 113 A1969 LDHeemskerk
Viva! – Sint AgnesZamenhof 651962 GAHeemskerk
SPAR PolisteVerl. Voorstraat 561949 CNWijk Aan Zee
Keurslagerij DekkerWijkerbaan 4a1945 SEBeverwijk
ViVa! – MeerstateMozartstraat 911962 ABHeemskerk
Beverwijk – ViVa! ElsantaPresident Kennedyplein 2251945 SGBeverwijk
Viva! – WesterheemWesterheem 901964 EJHeemskerk
BuurtzorgRelweg 11 A1949 EBWijk aan Zee
Weergave met lokale maaltijdservices van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Beverwijk bezorgen

Kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. De maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Bijgaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. Als onderneming wil je natuurlijk jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgcentrums (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter maken zij hiervoor afspraken met grote bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Beverwijk. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kids kunnen zo een verse en gezonde maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers dan voorheen. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Beverwijk zich aan moeten houden. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op het etiket op de verpakking vind je de exacte voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een reguliere ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Het assortiment kan per week verschillen. Je kunt kiezen uit 100% Hollandse kost, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Lekkerbekje, doperwten/wortelen, aardappelpuree of Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 110 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 12 minuten op 600 – 750 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Beverwijk (opgewarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Beverwijk?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel divers. Elke maaltijdbezorger werkt met andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,45. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €1,15).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. In aanvulling daarop heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Beverwijk. Denk dan aan professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook kun je soms ook terecht bij zorginstellingen en wijkrestaurants waar je terecht kunt voor verschillende maaltijdvoorzieningen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Beverwijk?
Op www.beverwijk.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop zijn er mogelijkheden via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Wijk aan Zee