Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Maarheeze

Op zoek naar leveranciers van lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Maarheeze? Via onze site vind je alles wat je moet weten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Tevens leggen we alles uit over de diverse soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima en het staat binnen mum van tijd op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Scroll dan eerst naar beneden naar de veelgestelde vragen. Wil je vandaag nog bestellen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
PlaatsMaarheeze
Postcode6026
Website gemeentewww.cranendonck.nl
maaltijden-aan-huis-maarheeze

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Maarheeze?

Haal jij geen plezier uit koken? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een lekkere kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Bruine bonensoep of Groentensoep. Hieronder beschrijven we heel uiteenlopende groepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze producten zijn erg voedzaam, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor ouderen is een verantwoorde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om gewicht te verliezen. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, en natriumarm, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Op deze manier behouden ze een stukje zelfstandigheid. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen met kinderen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten gecombineerd worden. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Door het laten thuisbezorgen van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Eenpersoonshuishoudens: Studie, sport en andere bezigheden: soms wordt er veel van je gevraagd. Elke dag iets gezonds klaarmaken is soms teveel gevraagd. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Maarheeze

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Maarheeze dan heb je 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over aantal maaltijden, kosten, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je bewaart het in de koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. De smaak (en vitamines) blijven hierdoor goed behouden. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak per 6 of 12 stuks afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Ideaal indien het koken niet meer gaat of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-maarheeze

Vergelijken van landelijke maaltijdbezorgers

In onderstaand schema tref je een overzicht met landelijke bezorgers van tafeltje dekje in Maarheeze. Per bezorgservice verstrekken we specificaties zoals het huidige assortiment en de prijzen. Druk op de button van een aanbieder voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder vind je een weergave van lokaal georiënteerde organisaties. Dat zijn bijv. stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Budel, Budel-Dorplein en Thorn.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Database met lokaal georiënteerde bedrijven van bezorgmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Maarheeze bezorgen

Bedrijven en kantoren kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. In onderstaand blok behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Bedrijven en kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. Als onderneming wil je natuurlijk je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook zorginstellingen (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Maarheeze. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de thuiszorgbedrijven kan je advies inwinnen over het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd opeten (zodat ze dat thuis niet meer hoeven te doen).

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Maarheeze specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op het etiket op de verpakking staat meestal een tabel met de voedingswaarden en toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En ter afsluiting heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Zo zijn er een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng & Gehaktballen in uienjus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer een half uur op 110 graden celsius in de oven. Als dit te lang duurt dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 800 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het (vaak door een vrijwilliger) thuisbezorgd in Maarheeze (warm).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Maarheeze?
De tarieven van maaltijden aan huis lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,50. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (vanaf €6,45. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €1,40).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Je kunt terecht bij allerlei verschillende aanbieders. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. In aanvulling daarop kan je je aanmelden bij een maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Maarheeze. Het gaat hier om grote keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Cranendonck?
Via de info op www.cranendonck.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Tevens zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk via de WLZ (wet langdurige zorg), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.