Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Cranendonck

Meer weten over (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Cranendonck? Op deze pagina bekijk je meer informatie. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens bespreken we de huidige maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct maaltijdservices vergelijken. Tenslotte kunt u ook alles over bedrijfsmaaltijden checken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
PlaatsCranendonck
Postcode6021
Website gemeentewww.cranendonck.nl
maaltijden-aan-huis-cranendonck

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk de huidige aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Cranendonck?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Een dagelijkse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Probeer onder andere: Doperwtje wortel kippenpoot schotel en/of Jonge kabeljauw in roomsaus. Hieronder vind je voorbeelden van doelgroepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren: 70-plussers krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Dankzij speciale seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. De etenswaren zitten vol groenten, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor de oudere doelgroep is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden producten ontwikkeld. Het gaat hier bijvoorbeeld om eiwitrijk, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en koolhydraatarm, natriumarm, vetarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Op deze manier is er minder directe zorg noodzakelijk. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel oplossingen.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: School, werken, hobbies en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Cranendonck

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Cranendonck dan heb je 3 opties om uit te kiezen: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type kent zijn eigen karakter en voordelen. De verschillen zitten ‘m met name in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, versheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Gewoonlijk per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Een uitkomst indien u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-cranendonck

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In onderstaand schema check je een database met grote bedrijven voor tafeltje dekje in Cranendonck. Per bedrijf tref je uitleg over aanbod en de kosten. Druk op de button van een organisatie voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde aanbieders van senioren maaltijden

In het schema hierna vind je een verzameling plaatselijke instellingen. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, slagerijen, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Peel en Maas, Maasgouw en Venlo.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Weergave met plaatselijke maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Wijzigen of aanvullen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Cranendonck bezorgen

Bedrijven en organiisaties hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Dit kan op bestelling, maar ook op abonnementsbasis. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Bedrijven kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of als er klanten over de vloer komen. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. Vaak werken ze samen met landelijke leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Cranendonck. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen een verse en gezonde maaltijd eten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse bij u thuis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: voedzame gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Cranendonck normaliter aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, weinig zout (max 2 gram), focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Als eerste zijn er de groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En ter afsluiting heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt Hollandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en inspirerende recepten. Bijvoorbeeld Erwtensoep met rookworst & Varkensvlees in satésaus met nasi goreng.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet moeilijk. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 30 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 4 – 10 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Cranendonck (al opgewarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Cranendonck?
De tarieven van maaltijden aan huis zijn heel wisselend. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest zie je terug in de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (rond de €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,35).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Cranendonck. Dit zijn vaak cateraars en/of gespecialiseerde keuken die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tevens is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij zorggroepen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Cranendonck?
Via de info op www.cranendonck.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Ook bestaan er andere regelingen vanuit de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Gastel
 • Soerendonk
 • Maarheeze
 • Budel-Dorplein
 • Budel-Schoot
 • Budel