Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Soerendonk

Zoekt u aanbieders van verse maaltijden aan huis voor ouderen in Soerendonk? Via deze website vind je een uitgebreide beschrijving. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Daarbij gaan we verder in op de diverse maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Zoekt u oplossingen voor bedrijven? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Er zitten veel positieve aspecten aan magnetronmaaltijden. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
PlaatsSoerendonk
Postcode6027
Website gemeentewww.cranendonck.nl
maaltijden-aan-huis-soerendonk

Maaltijden aan huis in huis halen?

Bekijk alle aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Soerendonk?

Ben jij geen goede kok? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. U kunt denken aan maaltijden als: Kippensoep met vermicelli & Snijbonenstamppot met slavink en jus. In onderstaande tekst lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die veel profijt hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De menu’s zitten vol groenten, bevatten weinig e-nummers of zout en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor ouderen zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. U kunt denken aan leefstijlen als glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Door die service hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel pluspunten.
 • Gezinnen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Afgestudeerden: Studeren, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Iedere avond voor jezelf koken lukt vaak gewoon niet. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Soerendonk

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Soerendonk dan heb je feitelijk drie keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Iedere maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Zo verschillen de op het gebied van: de breedte van het assortiment, prijs, smaak en leveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na bereiding direct ingevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Doorgaans wekelijks of om de week aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. De oplossing op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-soerendonk

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hierna verstrekken we een opsomming van landelijke aanbieders van tafeltje dekje in Soerendonk. Per organisatie bekijk je uitleg over het soort gerechten dat ze aanbieden en de prijzen. Klik op de knop van een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor senioren maaltijden

Hieronder bieden we een lijst met regionale maaltijdvoorzieningen. Bijvoorbeeld supermarkten, cateraars, slagerijen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties. Op dit portaal vind je ook organisaties in Budel-Schoot, Maarheeze en Wessem.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
Proteion – RoncalliOranjelaan 796042 BCRoermond
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Opsomming met gemeentelijke instanties van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Soerendonk bezorgen

Zakelijke instellingen kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er nog even door vergaderd moet worden. Als werkgever wil je dan graag attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Het seniorenrestaurant biedt soms ook ruimte voor bezoekers. Meestal zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Soerendonk. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen dan een verse en gezonde maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: dagverse gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Soerendonk de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de sticker op de doos staat meestal een tabel met de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Zo zijn er 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. O.a. Gehaktschijf met appelcompote of Rookworst met stamppot zuurkool.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Dit doe je in circa 30 minuten op 110 graden celsius in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kan het ook in de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Soerendonk (al opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Soerendonk?
De tarieven van maaltijden aan huis variëren nogal. Elke service heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (circa €5,50. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,50).

Welke soorten leveranciers zijn er?
In Nederland kun je terecht bij verschillende soorten leveranciers. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Soerendonk. We hebben het dan over professionele keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Tenslotte hebben we nog de zorginstellingen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Cranendonck?
Via de info op www.cranendonck.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.