Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Bennekom

Heeft u belangstelling voor (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Bennekom? Op maaltijdaanhuis.com bekijk je alle belangrijke aspecten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook behandelen we ook de verschillende type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan aanbieders vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook bedrijfsmaaltijden bekijken. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Heb je vragen voor onze medewerkers? Bekijk dan eerst de FAQ (populaire vragen). Liever direct bestellen? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioGelderland
GemeenteEde
PlaatsBennekom
Postcode6721
Website gemeentewww.ede.nl
maaltijden-aan-huis-bennekom

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Bennekom?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Gehakt in jus & Babi ketjap, mihoen goreng. In de box hieronder vind je meerdere segmenten Nederlanders die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze maaltijden zitten vol groenten, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor bejaarden is een verantwoorde maaltijd van belang. Bijvoorbeeld om de bloeddruk te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er specifieke keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, en koolhydraatarm, vegetarisch, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. Werk, hobbies en vrienden hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, hobbies en andere vrijetijdsbestedingen: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Bennekom

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Bennekom dan heb je feitelijk drie keuzes: Vriesvers (diepvries), koelvers en warm (tafeltje dekje). Elk soort gerecht heeft zowel voor- als nadelen. De verschillen hebben te maken met aanbod, onkosten, bewaaradviezen en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Normaliter elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. De oplossing in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-bennekom

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder bekijk je een weergave van landelijke leveranciers van tafeltje dekje in Bennekom. Per instantie tref je praktische info zoals aanbod en vanafprijs. Klik op de knop van een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van magnetronmaaltijden

In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig een opsomming van kleinschalige maaltijdservices. Denk dan aan zorginstellingen, cateraars, stichtingen, supermarkten, slagerijen. Op dit platform vind je ook adresgegevens van partijen in Doornenburg, Gendt en Ressen.

LeverancierAdresPostcodePlaats
De4ZussenZandlaan 296717 LNEde
BuurtzorgBarneveldseweg 11 I6741 LHLunteren
Opella – De VeenderijVeldjesgraaf 476744 VDEderveen
Opella – De HonskampDorpsstraat 256741 AALunteren
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 4a6731 ATOtterlo
Het Gulle GebaarWilly Brandtlaan 406716 RKEde
BuurtzorgEdeseweg 140 A6733 AJWekerom
BuurtzorgDoornlaan 16717 BNEde
Slagerij van RooijenDorpsstraat 1226741 ANLunteren
Opella – De StolpeEdeseweg 36732 DCHarskamp
Weergave met lokale bezorgservices van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Bennekom bezorgen

Zakelijke instellingen maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. Als onderneming wil je natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Dikwijls is dit contractueel geregeld met landelijke organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Bennekom. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Ook thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) vragen steeds meer om verse maaltijden. De kids kunnen een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd krijgen wanneer u bijvoorbeeld wat later bent.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt ons waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Bennekom de basis aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), zoutbeperkt, zo veel mogelijk met volkoren producten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking vind je een overzicht met de precieze voedingswaarden. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een doorsnee-ovenmaalltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en bijzondere recepten. Zoals Tagliatelleschotel met kip en Hachee met rode kool en gekookte aardappelen.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 20 minuten op 110 – 125 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan zet je gewoon de magnetron aan. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 tot 12 minuten op 600 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Bennekom (opgewarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Bennekom?
De prijzen van de verschillende maaltijden variëren nogal. Elke aanbieder heeft andere prijzen en bezorgkosten. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft effect op de kosten. Een reguliere vriesverse maaltijd bestel je al vanaf €4,55. Een koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (zo’n €5,95. Voor een warme levering (tafeltje dekje) geldt natuurlijk een toeslag van zo’n €1,50 – €2,00. Wil je meer luxe? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €1,35).

Welk type leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Bennekom. Onder andere speciaal ingerichte keukens die door heel Nederland aan huis bezorgen. Tevens hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Ede?
Via de info op www.ede.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast zijn er landelijk regelingen via de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.