Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,00.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijden aan huis Ede

We zien steeds meer interesse in maaltijden aan huis in Ede. De aanleiding hiervoor? Allereerst kunt u kiezen uit veel verse maaltijden. Daarnaast worden de gerechten koelvers bezorgd. De maaltijden zijn ook nog eens in mum van tijd klaar. Ook zult u nooit ongewenst een maaltijd opgestuurd krijgen. Woont u inmiddels alleen en bent u fysiek niet in staat te koken? Dankzij de maaltijdservice, oftewel warme maaltijden aan huis in Ede, geniet u dagelijks van een stevige maaltijd. Smul wekelijks van heerlijke gerechten met smaken als Varkensschnitzel, sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes of Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie. Leveranciers van thuismaaltijden waar u kunt bestellen zijn onder meer Albert Heijn of Apetito. Maar er zijn er nog veel meer. Onderaan deze pagina vindt u enkele top-aanbieders van maaltijdbezorging.

Denkt u ook dat warm eten bezorgen duur is? Een Hollandse maaltijd bestelt u vaak al voor €5,75. Regelmatig kan je het eerst uitproberen met een handig proefpakket. Zodoende krijgt u maar liefst twee warme kant en klaar maaltijden voor niet meer dan 14 euro. Kijk of het iets voor u is: een bezorgmaaltijd aan huis in Ede. Gevarieerde hapjes, met voldoende afwisseling en lekker veel vlees en vis. Dag- koel- of vriesvers bezorgd.

* Niet vergeten: → Wilt u ook bezorgmaaltijden voor uw ouders of kennissen? Vergelijk zeker eens de Tafeltje Dekje aanbieders of ga meteen door naar Dagverse maaltijd.

Waarom ouderen kiezen voor maaltijden aan huis in Ede

 • U bepaalt zelf wat en wanneer u eet
 • Let altijd op uw diëten en allergieën (denk aan gemalen, zoutarm)
 • Geen lastige instructies, alles meteen de magnetron in
 • De gerechten worden in koele boxen thuisbezorgd
 • Keuze uit enorm veel menu’s

Ontzettend veel voordelen! Zelf een keuze maken uit de lijst met landelijke maaltijdservices? In de tabel hieronder maakt u kennis met populaire aanbieders. Betrouwbare leveranciers met veel ervaring in maaltijdbezorging aan huis bij ouderen en senioren. Met welke aspecten moet je rekening houden bij het uitkiezen van een maaltijdvoorziening? Denk bijvoorbeeld aan aanbod, prijs per gerecht, en natuurlijk kwaliteit. Kies minimaal 3 gerechten, en u kunt morgen al lekker aan tafel gaan. Geniet van o.a. Rundergehaktballetjes satésaus, taugé-kool-paprikamix en nasi goreng of juist Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip. Of ga ook voor gezonde gerechten zoals Kebab thuis maaltijd. Grote landelijke organisaties zijn Puur Culinair en ook Wesselius maaltijden. Vergeet ook niet de kleinere (lokale) verzorgers van warm eten aan huis voor ouderen.

maaltijden aan huis Ede

aanvragen maaltijd

Maaltijdbezorging Ede

maaltijdbezorging in Ede

Voor gepensioneerden is het bereiden van maaltijden vaak een probleem. Wonen zonder hulp is dan onmogelijk. Ook naar de lokale winkel gaan is niet altijd mogelijk. Juist hierom is maaltijdbezorging in Ede een geweldige service. De maaltijdservice levert gevarieerde menu’s bij u thuis af. In slechts enkele minuten (oven) klaar. Enorm veel ouderen ontdekken dagelijks het gemak. Voorbeelden van betrouwbare leveranciers van magnetronmaaltijden zijn:

 • Ding Dong heeft ook een boodschappen bezorgservice.
 • Lekkerthuis.nl biedt: niet goed? Geld terug!
 • Apetito bezorgd maaltijden op elke lokatie.
 • Foodconnect biedt de persoonlijke menukaart.
 • Van zoutarm tot lactosevrij, alles mogelijk op Maaltijdservice.nl.
 • Laat Uitgekookt (Van Marle) het werk doen, zelfs de afwas!
 • Buitendijk maaltijden, Bofrost, Regiomeal en Vers aan tafel beschikken ook over voldoende keuzemogelijkheden.

Welke organisaties kunnen warm eten in Ede bezorgen?

Meer weten over de eenvoud van warm eten laten bezorgen? Heel veel 70-plussers profiteren al van warm eten bezorgen. Dat geldt ook zeker in de provincie Gelderland! Je hebt zelf de regie in handen, er is genoeg te kiezen en de smaak is geweldig. Dankzij een maaltijd aan huis in Ede zijn ouderen minder gebonden aan kinderen of kennissen. U bestelt en ontvangt zelf gezonde diepvriesmaaltijden. Deze gerechten houden altijd rekening met uw voedingspatroon. Misschien volgt u een dieet zoals GOK Grip op Koolhydraten dieet. Bovendien: warm eten aan huis bezorgen kent veel gebruikers in sectoren als verzorgingstehuizen en in speciale begeleidingsprojecten.

Tip: signaleringsfunctie van de bezorger
Is uw pa of ma alleenstaand? Dan is het prettig dat af en toe iemand langs komt. Inhoudelijk contact, daar hechten maaltijdvoorzieningen waarde aan. Als er iets ongewoons is, dan zal iemand binnen de familie op de hoogte gebracht worden. De aanbieders van warme maaltijden aan huis past de gerechten aan op uw wensen. Een nieuw dieet? De plaatselijke aanbieders van maaltijdbezorging staan voor u klaar! Andere plaatsen voor bezorging: Maaltijden aan huis Ollignies

Veel groente en vitamines

Snel klaarmaken

Door iedereen te gebruiken

Meerdere bezorgdagen

De meningen over maaltijdbezorging in de regio Gelderland
4.5

Ervaringen met maaltijden aan huis in Ede

Er wordt veel vooruitgang geboekt betreffende de maaltijd aan huis. Wat zijn de ervaringen? Jacqueline (67) is zeer gelukkig met maaltijdbezorging aan huis voor ouderen. “Recentelijk nam ik een proefpakket bij Thuisafgehaald. Dat was een pakket met Varkenslapjes in jus, Babi pangang en ook Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. De smaak was perfect! Vanaf dat moment was ik verkocht. Bovendien is het goed te combineren met mijn SLD Shangri la dieet. De bezorgers zijn voor ons onmisbaar geworden. Hij zet het altijd even voor mij in de koeling.

Tijn (48) koopt warm eten vaak voor zijn ouders. “Naar de winkel gaan is lastig voor haar. Mijn ouders hebben daarbij hulp nodig. Ik was blij toen ik de service zag van Bofrost. Warme maaltijden aan huis in Ede voor minder dan €4,75 per gerecht. Daar kan je amper zelf boodschappen voor doen. Wat je beslist eens moet proberen zijn Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Kick Through Spaghetti. Ouderen blijven veel zelfstandiger dankzij maaltijdbezorging.”.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)