Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Deelen

Wilt u zo snel mogelijk maaltijden aan huis voor ouderen in Deelen? Hieronder tref je alle belangrijke aspecten. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging werkt, en voor wie het geschikt is. Verder leggen we alles uit over de beschikbare maaltijd-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan organisaties vergelijken. Daarbij kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het assortiment is gigantische groot. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Probeer dan eerst te zoeken binnen de vragensectie (FAQ). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteEde
PlaatsDeelen
Postcode6877
Website gemeentewww.ede.nl
maaltijden-aan-huis-deelen

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Bekijk interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Deelen?

Houd je niet van koken? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Het wordt steeds populairder. Denk dan aan gerechten als: Javaanse kip, rijst met doperwten, gr. kruiden en/of Gestoofde lamsschouder. In onderstaande tekst bekijk je enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze maaltijden zijn tegenwoordig erg gezond, bevatten weinig toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren en ook om mentaal gezond te blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. Denk bijvoorbeeld aaneiwitrijk, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, en natriumarm, diabetes, vetarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen vereisen een goede planning. Een verse maaltijd op tafel zetten lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Een drukke baan, hobbies en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Deelen

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Deelen dan heb je feitelijk drie keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk soort gerecht kent zijn eigen karakter en voordelen. Hieronder lees je meer over hoe groot het aanbod is, prijzen, kwaliteit en bezorgintervallen.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Na bezorging zet je het in de vriezer. Dikwijls om de week afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Ideaal indien u geen beschikking heeft over een keuken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-deelen

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In het volgende schema check je een weergave van landelijke aanbieders van tafeltje dekje in Deelen. Per organisatie check je specificaties zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en budget. Tik op de knop van een aanbieder om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale organisaties van bezorgmaaltijden

In de tabel hierna bekijk je een opsomming van gemeentelijke leveranciers. Dit kunnen zijn cateraars, supermarkten, welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Heelsum, Wolfheze en Oosterbeek.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZorgServiceThuisWolfhezerweg 120-96874 AWWolfheze
Innoforte – OosterwoldeMiddelhagenhof 16883 JKVelp
Attent – KastanjehofKastanjehof 26883 JRVelp
Het LorentzhuisRijnstraat 16882 LRVelp
de BiesdelBiesdelselaan 896881 CDVelp
Maaltijdservice HeijmansBergerhof 666871 ZLRenkum
Slagerij de HaasHoofdstraat 2306881 TRVelp
Restaurant De OranjerieWolfhezerweg 1016874 ADWolfheze
BuurtzorgScheldestraat 2b6882 NEVelp
Stichting InnoforteHoofdstraat 16881 TAVelp
Opsomming met lokaal georiënteerde maaltijdservices van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Deelen bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Kantoren en fabrieken bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld bij een cursus of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je personeel en/of klanten laten kiezen voor een warme maaltijd.
 • Ook veel zorginstellingen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Vaak is dit contractueel geregeld met professionele leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Deelen. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je afspraken maken voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. Zij kunnen ook helpen bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd eten voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Deelen de basis aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, weinig zout (max 2 gram), voldoende volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de beschrijving staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, verse seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Bijv. Kip, worteltjes, aardappelpuree of Spekpannenkoek.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het bereiden van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Duurt dit te lang? Dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Bij een regulier gerecht gaat dit in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Deelen (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Deelen?
De kosten van de maaltijdservices zijn heel divers. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm heeft zijn doorwerking op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,70. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,55) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €1,15).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Ook is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Deelen. Het betreft grootschalige keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Daarnaast onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Ede?
Via de uitleg op www.ede.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het inkomen en/of het vermogen.