Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Harskamp

Bent u op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Harskamp? Via onze site tref je relevante info. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook leggen we alles uit over de aanwezige maaltijd-mogelijkheden. Ben je al overtuigd? Ga dan verder naar organisaties vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de vragensectie (FAQ). Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteEde
PlaatsHarskamp
Postcode6732
Website gemeentewww.ede.nl
maaltijden-aan-huis-harskamp

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk interessante aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in Harskamp?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smaakvolle kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt denken aan maaltijden als: Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree en/of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Hieronder beschrijven we allerlei soorten groepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De kant-en-klaar producten zitten vol met groenten en belangrijke bouwstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en staan binnen een paar minuten op tafel. Voor bejaarden zijn voedzame gerechten cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of juist om op gewicht te komen en blijven. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden er maatwerk oplossingen geboden. Typische voorbeelden zijn lactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport vereisen een goede planning. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Jongvolwassenen: Werk, school, de sportschool en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Harskamp

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Harskamp dan zijn er 3 alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke soort maaltijd heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in aanbod, budget, kwaliteit en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Een groot voordeel is de lange houdbaarheid. Normaliter elke 2 weken aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Een uitkomst als zelfstandig koken tot het verleden behoort en wanneer opwarmen ook niet gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-harskamp

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna vind je een opsomming van populaire bezorgers van tafeltje dekje in Harskamp. Per leverancier tref je specificaties zoals assortiment en de kosten. Klik op de button van een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instanties van magnetronmaaltijden

In de volgende tabel vind je een lijst met lokaal georiënteerde bezorgservices. Denk dan aan stichtingen, supermarkten, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op dit platform vind je ook aanbieders in Gendt, Otterlo en Doornenburg.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Opella – De StolpeEdeseweg 36732 DCHarskamp
Keurslagerij De HaasKoningstraat 46811 DEArnhem
Insula Dei Hunze KohlmannBeeklaan 406811 DWArnhem
BuurtzorgBarneveldseweg 11 I6741 LHLunteren
BuurtzorgEdeseweg 140 A6733 AJWekerom
De4ZussenZandlaan 296717 LNEde
Slagerij van RooijenDorpsstraat 1226741 ANLunteren
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 4a6731 ATOtterlo
Opella – De VeenderijVeldjesgraaf 476744 VDEderveen
Opella – De HonskampDorpsstraat 256741 AALunteren
Database met gemeentelijke instellingen van senioren maaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Harskamp bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dit kan op dagelijkse of wekelijkse basis zijn. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als bedrijf wil je dan natuurlijk attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook verzorgingslocaties (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In de regel maken zij hiervoor afspraken met professionele keukens voor kant-en-klare maaltijden in Harskamp. Soms bieden zij ook een boodschappenservice.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. De kids kunnen zodoende een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Harskamp normaliter aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos vind je een overzicht met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En als laatste heb je vlees, vis of een vleesvervanger met voldoende eiwitten. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Gekruide krieltjes & Kipstoverij met spekjes en rucolastamppot.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 35 minuten op 100 – 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Vaak warm je het op in ongeveer 6 – 12 minuten op 500 – 650 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan worden de maaltijden thuisbezorgd in Harskamp (opgewarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Harskamp?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,90. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (circa €6,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je meer luxe? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,45) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,95).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Harskamp. Dit zijn vaak speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ten derde onderscheiden we nog zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Ede?
Aan de hand van www.ede.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en wellicht de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.