Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Geldrop

Bent u op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Geldrop? Middels onze site verstrekken we een uitgebreide beschrijving. We vertellen je hoe maaltijdbezorging werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij bespreken we de beschikbare type gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje voorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
PlaatsGeldrop
Postcode5660
Website gemeentewww.geldrop-mierlo.nl
maaltijden-aan-huis-geldrop

Genieten van maaltijden aan huis?

Check de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Geldrop?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Een smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Probeer onder andere: Eieromelet in kaassaus & Hamlapje in jus. In de volgende paragraaf beschrijven we allerlei soorten groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Mensen op leeftijd: Oudere mensen laten steeds vaker thuismaaltijden thuisbezorgen. Dankzij speciale seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De kant-en-klaar producten zijn super gezond, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor bijna elk dieet of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook vaak uitkomst.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Studie, werk en hobby’s moeten gecombineerd worden. In korte tijd een maaltijd bereiden lukt dan niet altijd. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Eenpersoonshuishoudens: Een drukke baan, muziek en andere bezigheden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is vaak geen optie. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Geldrop

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Geldrop dan heb je eigenlijk drie keuzemogelijkheden: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. Hieronder lees je meer over de breedte van het assortiment, prijs, versheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Na levering leg je alles in je koelkast. Het eten is houdbaar tot zo’n 5 dagen na levering.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Meestal om de week aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. Zeer geschikt op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-geldrop

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In de volgende tabel bieden we een lijst met bekende bedrijven voor tafeltje dekje in Geldrop. Per instantie verstrekken we details als aantal maaltijden en de prijzen. Klik op een bedrijf voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instanties van bezorgmaaltijden

In de volgende tabel tref je een overzicht met kleinschalige leveranciers. Voorbeelden zijn welzijnsorganisaties, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, supermarkten. Op dit platform vind je ook bedrijven en organisaties in Luyksgestel, Leende en Riethoven.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Gasterijen van ArchipelGagelboschplein 2005654 KPEindhoven
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
BuurtzorgEmopad 37 B5663 PAGeldrop
ZorgmedCarmelitessenstraat 45652 EWEindhoven
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
ZuidzorgKastelenplein 1735653 LXEindhoven
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
ZuidZorg WijkzorgVincentiusstraat 15664 GJGeldrop
Database met lokale instellingen van bezorgmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Geldrop bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop behandelen we diverse opties .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In een dergelijke situatie wil je uiteraard een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook zorgorganisaties (woonlocaties en dagbesteding) bieden hun bewoners een warme maaltijd aan. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met landelijke bezorgers van kant-en-klare maaltijden in Geldrop. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Een groot aantal thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je informeren naar het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het eten en het drinken.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd eten rond half 6 in de avond.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Probeer het zelf: dagverse gerechten in een handomdraai klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Geldrop in de regel aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de omdoos vind je een overzicht met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 onderdelen. Als eerste een ruime portie groenten. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Je kunt genieten van Hollandse maaltijden, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. Bijv. Stamppot boerenkool met speklap & Kip met jus, rode bieten en krielaardappels.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd gaat heel gemakkelijk. Dit kan in ongeveer 25 minuten op 120 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 6 tot 10 minuten op 600 – 750 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan worden de kant en klaar maaltijden thuisbezorgd in Geldrop (verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Geldrop?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices lopen flink uiteen. Elke maaltijdbezorger hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type maaltijd heeft zijn doorwerking op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,70. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (circa €5,50. Voor een tafeltje dekje maaltijd geldt een meerprijs van ongeveer €2,00. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,35).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. In aanvulling daarop kan je gebruik maken van de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Geldrop. Dit zijn vaak cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tevens hebben we nog de (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die hiervoor een speciale maaltijdvoorziening hebben ontwikkeld.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Geldrop-Mierlo?
Op de website www.geldrop-mierlo.nl kun je meer informatie bekijken over subsidies. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.