Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Geldrop-Mierlo

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Geldrop-Mierlo? Via deze website bekijk je aanvullende details. Zo leggen we uit hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Ook behandelen we ook de verschillende gerechten opties. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar voorzieningen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
PlaatsGeldrop-Mierlo
Postcode5664
Website gemeentewww.geldrop-mierlo.nl
maaltijden-aan-huis-geldrop-mierlo

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Geldrop-Mierlo?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je manieren om tijd te besparen? Een verse kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst en/of Andijviestamppot, vegetarische balletjes. In onderstaand blok bekijk je meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Senioren / bejaarden: Ouderen bestellen dikwijls thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden blijven senioren langer zelfstandig. Deze maaltijden bevatten belangrijk voedingsstoffen, bevatten weinig e-nummers of zout en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanzoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, lactosevrij, en vegetarisch, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Hierdoor kunnen ze zelfstandig eten en wonen. Bij problemen met kauwen en/of slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, hobbies, sporten en studeren moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: School, werken, muziek en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere dag boodschappen doen en koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en het is vaak nog erg gezond ook. Er gaan lekker veel groenten in en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Geldrop-Mierlo

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Geldrop-Mierlo dan heb je feitelijk drie opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elk type heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over aantal maaltijden, financiën, smaak en afleveropties.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De maaltijden bewaar je in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Normaal per box van 6 gerechten aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-geldrop-mierlo

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema verstrekken we een lijst met grote bezorgers van tafeltje dekje in Geldrop-Mierlo. Per organisatie verstrekken we relevante zaken zoals het type maaltijden en een prijsindicatie. Klik op een instelling voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale maaltijdservices van bezorgmaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een lijst met lokaal georiënteerde aanbieders. Bijvoorbeeld stichtingen, slagerijen, zorginstellingen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook aanbieders in Waalre, Eindhoven en Valkenswaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgVincentiusstraat 15664 GJGeldrop
BuurtzorgParkstraat 545671 GHNuenen
De Keuken van EliseKerkstraat 485671 GPNuenen
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
Gasterijen van ArchipelGagelboschplein 2005654 KPEindhoven
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
BuurtzorgEmopad 37 B5663 PAGeldrop
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
Database met regionale bedrijven van kant-en-klaar maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Geldrop-Mierlo bezorgen

Bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor overwerkers. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. Bijgaand beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. Als bedrijf kun je dan via de cateraar jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook veel zorginstellingen (dagbesteding en woonlocaties) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. In veel gevallen werken ze samen met erkende leveranciers van kant-en-klare maaltijden in Geldrop-Mierlo. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kun je in contact komen met leveranciers voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. In specifiek situaties helpen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (denk aan een kinderdagverblijf of BSO) kunnen ouders ontlasten met verse maaltijden. Kinderen kunnen daardoor een smakelijke en gezonde maaltijd nuttigen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s snel op tafel!


FAQ: vaak gestelde vragen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Geldrop-Mierlo zich aan moeten houden. Tussen de 175 en 200 gram groente, zoutbeperkt, voldoende volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket staat vaak meer info over de precieze voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent 3 aspecten. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En ter afsluiting heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt typische Hollandse recepten, recepten met producten van het seizoen en Wereldgerechten. Bijv. Zalmfilet in botersaus en Macaronischotel.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit kan in ongeveer 30 minuten op 125 °C in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Geldrop-Mierlo (warm).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Geldrop-Mierlo?
De prijzen van de gerechten liggen ver uit elkaar. Elke leverancier heeft weer andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft effect op de kosten. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,65. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €5,95. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je een complete maaltijd? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,55) en toetje (vanaf €1,25).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. De meest voor de hand liggende optie zijn supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. Daarnaast kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Geldrop-Mierlo. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Tenslotte zijn er ook nog zorggroepen en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Geldrop-Mierlo?
Op www.geldrop-mierlo.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Je leest hier o.a. hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en spaartegoeden.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Mierlo
 • Geldrop