Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Den Bommel

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Den Bommel? Hieronder bieden we alle belangrijke aspecten. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Evenzeer behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Snel bestellen? Je kunt hier ook bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden hebben veel voordelen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staat binnen mum van tijd op tafel. Daarbij zijn de maaltijden ook steeds gezonder. Wil je nog meer weten? Probeer dan eerst te zoeken binnen onze paragraaf met vragen & antwoorden. Zelf ervaren hoe lekker deze gerechten zijn? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsDen Bommel
Postcode3258
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
maaltijden-aan-huis-den-bommel

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Bekijk de huidige aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Den Bommel?

Houd je niet van koken? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Bami goreng speciaal, kip in satésaus & Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng. In onderstaand blok bekijk je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: 75-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De gerechten zijn super gezond, worden vers bereid zonder veel e-nummers en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor bejaarden is gezond eten een uitkomst. Bijvoorbeeld voor een gezonde bloeddruk en laag cholesterol of om de werking van hersenen te stimuleren. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën worden producten ontwikkeld. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, diabetes, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Hierdoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel oplossingen.
 • Families: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s wisselen elkaar snel af. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die overblijft kun je anders invullen.
 • Studenten: Studie, de fitness en feestjes met vrienden: soms kan de druk erg groot zijn. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze worden bereid met verse ingrediënten en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Den Bommel

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Den Bommel dan zijn er 3 keuzes: vriesvers, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke soort heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, kosten, bewaaradviezen en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaliter per 6 of 12 stuks bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. De oplossing als het koken niet meer gaat en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
maaltijdservice-ouderen-den-bommel

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het volgende schema vind je een weergave van professionele bedrijven voor tafeltje dekje in Den Bommel. Per organisatie doorzoek je eenvoudig specificaties zoals het huidige assortiment en vanafprijs. Druk op de knop van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Plaatselijke aanbieders van magnetronmaaltijden

Hieronder doorzoek je eenvoudig een opsomming van regionale maaltijdvoorzieningen. Dat kunnen o.a. zijn: welzijnsorganisaties, zorginstellingen, cateraars, supermarkten, slagerijen. Op deze website vind je ook organisaties in Achthuizen, Oude-Tonge en Goedereede.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
SPAR MaaltijdserviceT Haagje 73273 AEWestmaas
Slagerij ViergeverMunnikendijk 20A3273 LEWestmaas
BuurtzorgKoninginneweg 98A3262 JDOud-Beijerland
CareynDe Vriesstraat 23261 PCOud-Beijerland
Curamare Thuismenu – Oost Flakkeet Getij 33255 TGOude-Tonge
Alerimus de Open WaardZoomwijckplein 113262 DAOud-Beijerland
Keurslager BouterDabbestraat 13255 XBOude-Tonge
SPAR HeikoopKade 22C3265 AAPiershil
Keurslager BartenVierwiekenplein 283262 ANOud-Beijerland
Database met kleinschalige maaltijdservices van senioren maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Stel ons dan op de hoogte per mail.

Overwerkmaaltijden in Den Bommel bezorgen

Kantoren en bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Vaak kan er niet worden gekookt op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Hieronder vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren of bedrijfspanden kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In dit soort situaties wil je graag jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorggroepen (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel is dit contractueel geregeld met grote keukens voor kant-en-klare maaltijden in Den Bommel. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kun je in contact komen met leveranciers voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. Soms bieden zij ook ondersteuning bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook kinderopvang (bijvoorbeeld BSO-locaties of kinderdagverblijven) bieden steeds vaker speciale verse maaltijden aan. De kinderen kunnen een gezonde en voedzame maaltijd nemen rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de voordelen: een smaakvol en voedzaam gerecht zonder moeite op te warmen!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder toevoegingen als zout en e-nummers als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Den Bommel zich aan moeten houden. Minimaal 150 gram aan verse groente, niet te veel zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je informatie over de precieze voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend heb je iets eiwitrijks als vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, ambachtelijke maaltijden met ingrediënten van het seizoen en inspirerende recepten. Onder andere Chili sin carne en Kruudmoes met gortepap.

Hoe moet ik de kant-en-klaar maaltijd verwarmen?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer 25 minuten op 110 – 125 graden celsius in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan kan het een stuk sneller met de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 4 tot 8 minuten op 600 – 800 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Den Bommel (al opgewarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Den Bommel?
De prijzen van de gerechten lopen flink uiteen. Elke leverancier heeft andere prijzen en bezorgkosten. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een gemiddelde vriesverse maaltijd is er vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (gemiddeld €6,25. Voor een warme levering (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,25) en dessert (vanaf €0,95).

Bij welke bedrijven kan ik terecht?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Er zijn natuurlijk supermarkten en verswinkels als groenteboeren en slagers. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Soms wordt er ook bezorgd. Daarnaast kan je kiezen voor de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Den Bommel. Het gaat hier om speciaal ingerichte keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Tenslotte onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Goeree-Overflakkee?
Via de info op www.goeree-overflakkee.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Daarnaast bestaan er andere regelingen via de WLZ, de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen en/of het vermogen.