Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Goeree-Overflakkee

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Goeree-Overflakkee? Via deze website vind je alles wat je moet weten. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook gaan we verder in op de huidige gerechten opties. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje maaltijdvoorzieningen vergelijken. Daarbij kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker en de keuze is groot (Hollands & wereldkeuken). Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Kom je er nog niet helemaal uit? Check dan eerst antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsGoeree-Overflakkee
Postcode3241
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
maaltijden-aan-huis-goeree-overflakkee

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk alle aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Goeree-Overflakkee?

Houd je niet van koken? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smaakvolle kant en klare maaltijd kan voor iedereen geschikt zijn. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en heb je geen grote keuken nodig. Het wordt steeds populairder. Populair zijn bijvoorbeeld: Stamppot koolraap met appel en/of Aspergesoep vg. Hieronder tref je allerlei soorten groepen die steeds vaker kiezen voor maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Oudere mensen die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Met behulp van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De menu’s zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 70-plussers zijn voedzame gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet worden er maatwerkproducten gemaakt. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm, en koolhydraatarm, diabetes, vetarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare maaltijden ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Veel jonge families hebben een volle agenda. School, een drukke baan en sport/muziek moeten gecombineerd worden. Naar de winkel gaan en boodschappen doen schiet er dan wel eens bij in. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Starters: Werk, school, hobby’s en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke dag iets gezonds klaarmaken is simpelweg niet altijd mogelijk. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief die ook nog eens erg voedzaam zijn. Ze zitten vol groenten en eiwitten en de recepten bevatten weinig e-nummers en smaakstoffen.

Keuzehulp: maaltijdservice Goeree-Overflakkee

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Goeree-Overflakkee dan heb je drie opties: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Iedere maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in de breedte van het assortiment, kosten, kwaliteit en aflevermogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven smaak en structuur optimaal behouden. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Normaal elke week 1 keer op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Ideaal op het moment dat zelfstandig koken tot het verleden behoort en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-goeree-overflakkee

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna vind je een database met professionele aanbieders van tafeltje dekje in Goeree-Overflakkee. Per aanbieder doorzoek je eenvoudig praktische info zoals assortiment en budget. Kies een instantie om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale organisaties van thuismaaltijden

In onderstaand schema bieden we een weergave van kleinschalige bedrijven. Voorbeelden zijn slagerijen, welzijnsorganisaties, zorginstellingen, supermarkten, stichtingen. Op dit portaal vind je ook organisaties in Hellevoetsluis, Westvoorne en Albrandswaard.

LeverancierAdresPostcodePlaats
CareynJuliana van Stolberglaan 193241 GLMiddelharnis
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
BuurtzorgLangeweg 543241 KAMiddelharnis
BuurtzorgGroene Kruisstraat 193235 AJRockanje
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
Restaurant De BrandingBriggemandreef 23235 DZRockanje
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
SPAR KlapmutsWestdijk 143244 BMNieuwe Tonge
Weergave met lokaal georiënteerde instellingen van kant-en-klaar maaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Goeree-Overflakkee bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven levert snel een gezonde en betaalbare maaltijd af. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. De maaltijden vragen wel om de nodige koelruimte. Verderop behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Organisaties kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. In dit soort situaties wil je graag een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Goeree-Overflakkee. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen op die manier een smaakvolle en gezonde maaltijd krijgen als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: actuele onderwerpen m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Goeree-Overflakkee aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, vetten, koolhydraten en vezels. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst heb je natuurlijk de groenten. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Er is keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Denk aan Hamlapje in jus of Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Optie 1 is ongeveer een half uur op 125 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 5 – 12 minuten op 500 – 650 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Goeree-Overflakkee (reeds verwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Goeree-Overflakkee?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke aanbieder heeft weer andere prijzen. Met name het type gerecht beïnvloedt de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,75. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,55. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je jezelf echt verwennen? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,25) en desserts (vanaf €1,30).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Daarnaast kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Goeree-Overflakkee. Denk dan aan professionele keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Daarnaast kun je soms ook terecht bij zorgverleners en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Kan ik gebruikmaken van subsidies in de gemeente Goeree-Overflakkee?
Aan de hand van www.goeree-overflakkee.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Verder heb je soms ook recht op zorg vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de zorgverzekeringswet (ZVW) en wellicht de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Den Bommel
 • Oude-Tonge
 • Ooltgensplaat
 • Achthuizen
 • Ouddorp
 • Goedereede
 • Stellendam
 • Herkingen
 • Melissant
 • Dirksland
 • Sommelsdijk
 • Nieuwe-Tonge
 • Stad aan ‘t Haringvliet
 • Middelharnis