Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Oude-Tonge

Wilt u graag (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Oude-Tonge? Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving. Je leest hier bijvoorbeeld hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Evenzeer gaan we dieper in op de beschikbare soorten gerechten. Direct maaltijden laten leveren? Check dan het kopje leveranciers vergelijken. Daarbij kunt u ook de mogelijkheden van bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Heb je nog brandende vragen? Onderzoek dan eerst de veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsOude-Tonge
Postcode3258
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
maaltijden-aan-huis-oude-tonge

Genieten van maaltijden aan huis?

Check de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Oude-Tonge?

Vind jij koken niet leuk? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n dagelijkse kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Kip-groenteschotel of Stamppot met snijbonen, spekjes, rund.gehaktb.. In onderstaand blok vind je enkele voorbeelden van groepen mensen die gebruikmaken van de maaltijdbezorging:

 • Senioren en ouderen: Oudere mensen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. De etenswaren zijn tegenwoordig erg gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of voor een beter geheugen en meer concentratie. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan glutenvrij, gemalen, zoutarm, eiwitrijk, en koolhydraatarm, vegetarisch, vetarm, natriumarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een beperking maken graag gebruik van warme maaltijden aan huis. Daardoor hebben ze minder zorg en ondersteuning nodig. Bij slik- of kauwproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel oplossingen.
 • Drukke gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie hebben een grote impact op onze agenda. Even snel een maaltijd maken schiet er dan wel eens bij in. Met gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Eenpersoonshuishoudens: Werk, muziek en afspraken met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Elke avond een gezonde maaltijd koken is vaak geen optie. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol groenten en eiwitten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Oude-Tonge

Als je interesse hebt in warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Oude-Tonge dan heb je drie keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft zo zijn voors en tegens. Hieronder lees je meer over assortiment, financiën, houdbaarheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt dagvers gekookt met verse ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. De kleur, geur, smaak en structuur blijft zo intact. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel wekelijks of om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Ideaal als u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-oude-tonge

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig een database met bekende organisaties voor tafeltje dekje in Oude-Tonge. Per instantie bieden we specificaties zoals aanbod en een prijsindicatie. Tik op de button van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde bezorgservices van thuismaaltijden

Hierna vind je een verzameling kleinschalige bezorgservices. Bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, stichtingen, supermarkten, zorginstellingen, cateraars. Elders op deze website vind je ook adresgegevens van partijen in Ouddorp, Ooltgensplaat en Stellendam.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
SPAR MaaltijdserviceT Haagje 73273 AEWestmaas
Slagerij ViergeverMunnikendijk 20A3273 LEWestmaas
BuurtzorgKoninginneweg 98A3262 JDOud-Beijerland
CareynDe Vriesstraat 23261 PCOud-Beijerland
Curamare Thuismenu – Oost Flakkeet Getij 33255 TGOude-Tonge
Alerimus de Open WaardZoomwijckplein 113262 DAOud-Beijerland
Keurslager BouterDabbestraat 13255 XBOude-Tonge
SPAR HeikoopKade 22C3265 AAPiershil
Keurslager BartenVierwiekenplein 283262 ANOud-Beijerland
Opsomming met lokaal georiënteerde instanties van magnetronmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Oude-Tonge bezorgen

Bedrijven bestellen steeds vaker overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als het personeel ‘s avond overwerkt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. In de regel werken ze samen met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Oude-Tonge. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze zorgorganisaties kan je afspraken maken voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. Zij kunnen ook helpen bij het eten zelf.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker verse maaltijden af. Kinderen kunnen op die manier een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht binnen enkele minuten klaar!


FAQ: wat moet ik weten over maaltijdbezorging aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Tegenwoordig is kant-en-klaar eten een stuk beter dan vroeger. Ze bevatten veel minder kunstmatige toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Oude-Tonge aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, maximaal 2 gram zout, bij voorkeur met volkoren graanproducten, max. 100 gram aan vlees of vis en genoeg eiwit (25 gram). Op de sticker op de doos vind je voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een doorsnee-ovenmaalltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit Typisch Nederlandse maaltijden, lekkere seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Paellaschotel met kip en zeevruchten en Bami kip saté.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het gereedmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 25 – 40 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 4 – 10 minuten op 600 – 800 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Oude-Tonge (voorverwarmd).

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisbezorgde avond maaltijd in Oude-Tonge?
De prijzen die de maaltijdservices hanteren zijn heel divers. Elke service heeft andere prijzen en bezorgkosten. Vooral het soort maaltijd zie je terug in de prijs. Zo’n vriesverse maaltijd bestel je al voor €4,50. Een koelverse maaltijd is vaak wat duurder (gemiddeld €5,50. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,35) en toetje (vanaf €0,90).

Welke soorten leveranciers zijn er?
Kant-en-klaar koop je bij heel uiteenlopende bedrijven. Ten eerst zijn er supermarkten en slagers. De maaltijden liggen vaak gewoon in de winkel. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Verder kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Oude-Tonge. Dat zijn bijvoorbeeld speciaal ingerichte keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Daarnaast zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Goeree-Overflakkee?
Op de website www.goeree-overflakkee.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. De gemeente vertelt hier hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) wordt geregeld. Daarbij zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. De gemeente kijkt dan kritisch naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.