Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Stellendam

Zoekt u lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Stellendam? Op deze pagina tref je relevante info. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en welke huishoudens daarvan gebruik zouden kunnen maken. Evenzeer gaan we dieper in op de verschillende gerecht-mogelijkheden. Je kan ook snel verder gaan naar maaltijdservices vergelijken. Als laatste kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Ze smaken ontzettend goed en er is heel veel variatie in het aanbod. De specifieke kooktechnieken voor deze gerechten zijn erg innovatief. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de FAQ (populaire vragen). Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
PlaatsStellendam
Postcode3251
Website gemeentewww.goeree-overflakkee.nl
maaltijden-aan-huis-stellendam

Maaltijden aan huis uitproberen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Stellendam?

Vind jij koken niet leuk? Zoek je manieren om tijd te besparen? Zo’n lekkere kant en klare maaltijd wordt vaak als positief ervaren. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Selecteer bijvoorbeeld: Omelet in saus & Runderhachee, rode kool, aardappelpuree. In de box hieronder lees je informatie over heel uiteenlopende groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. De kant-en-klaar producten zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en kan men eenvoudig opwarmen. Voor 70-plussers is een verantwoorde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om gewicht te verliezen. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl is er een geschikte maaltijd. Denk bijvoorbeeld aanlactosevrij, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en diabetes, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Daardoor behouden ze een stukje zelfstandigheid. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen met kinderen: In sommige gezinnen kan het er hectisch aan toe gaan. Werk, feestjes en hobbies wisselen elkaar snel af. Even snel een maaltijd maken is dan niet altijd even prettig. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Op die manier bouw je wat meer rust in.
 • Jongvolwassenen: Studie, de fitness en vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Elke avond een gezonde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het zorgt ook voor afwisseling in je eetpatroon. Er gaan lekker veel groenten in en er worden weinig kunstmatige toevoegingen gebruikt.

Keuzehulp: maaltijdservice Stellendam

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Stellendam dan heb je feitelijk 3 keuzes: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Iedere maaltijd heeft zo zijn voors en tegens. De maaltijden verschillen als het gaat om aanbod, financiën, smaak en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal 1 of 2 keer per maand afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm thuisgeleverd. Zeer geschikt in situatie waarbij u niet meer kunt koken of als er lichamelijke beperkingen zijn. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-stellendam

Vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de tabel hierna tref je een lijst met landelijke aanbieders van tafeltje dekje in Stellendam. Per leverancier bekijk je informatie als assortiment en de prijzen. Tik op de knop van een aanbieder voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale aanbieders van magnetronmaaltijden

In de tabel hierna check je een weergave van gemeentelijke maaltijdservices. Voorbeelden zijn cateraars, zorginstellingen, slagerijen, supermarkten, stichtingen. Op dit portaal vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Dirksland, Herkingen en Nieuwe-Tonge.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Eetwinkel Herkingen1 Februariweg 13249 BKHerkingen
Keurslager BouterDabbestraat 13255 XBOude-Tonge
BuurtzorgLangeweg 273257 KCOoltgensplaat
BuurtzorgBroekweg 213253 XBOuddorp
SPAR GoereeDoelweg 23252 AJGoedereede
Curamare Thuismenu – Midden FlakkeePoldersweegje 23247 KEDirksland
Curamare Thuismenu – West FlakkeeVliedberglaan 1003253 VTOuddorp
CoCuisine MaaltijdserviceOost Havendijk 83247 LDDirksland
Curamare Thuismenu – Oost Flakkeet Getij 33255 TGOude-Tonge
Keurslager FloresteijnRaadhuisstraat 133253 ANOuddorp
Tabel met lokaal georiënteerde bezorgservices van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Stellendam bezorgen

Bedrijven en kantoren maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld als er in de avond nog even doorgewerkt wordt. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. Hierna beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er klanten over de vloer komen. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf zorgen dat er een gezonde en lekkere maaltijd klaar staat.
 • Ook zorgcentra (dagbesteding en woonlocaties) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal werken ze samen met populaire keukens voor kant-en-klare maaltijden in Stellendam. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties bieden maaltijdondersteuning via regionale maaltijdvoorzieningen. Via de medewerkers kan je informeren naar de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten en het drinken.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kinderen kunnen dan een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd gebruiken nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: lekkere en voedzame gerechten binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is al lang niet meer zo slecht als het ooit was. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in als we dat vergelijken met vroeger. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Stellendam in Nederland aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, niet te veel zout, het liefst gekookt met volkoren artikelen, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de sticker op de doos staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een gewone Hollandse ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen is het belangrijk dat er genoeg groenten in zitten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt een Nederlandse stamppot, gerechten met producten van het seizoen en inspirerende recepten. Denk aan Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen en Kruudmoes met gortepap.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa 25 minuten op 120 °C in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 tot 10 minuten op 500 – 800 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon thuisbezorgd in Stellendam (al opgewarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Stellendam?
De prijzen van de verschillende maaltijden lopen flink uiteen. Elke service heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Vooral het soort maaltijd heeft zijn weerslag op de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,60. Een koelverse maaltijd is net wat duurder geprijsd (vanaf €6,10. Voor tafeltje dekje (warm bezorgd) moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Heb je graag iets voor en na? Kies dan ook een soep (vanaf €1,40) en nagerecht (vanaf €0,95).

Waar kan ik maaltijden kopen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Je koopt hier maaltijden vaak uit voorraad. Vooraf bestellen hoeft vaak niet. Ten tweede kan je je wenden tot de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Stellendam. Onder andere grote keukens die iedere week verse maaltijden thuisbezorgen door heel Nederland. Tenslotte onderscheiden we nog zorgaanbieders en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Goeree-Overflakkee?
Aan de hand van www.goeree-overflakkee.nl wordt beschreven wat je qua subsidies kunt verwachten. Hier wordt onder andere uitgelegd hoe het zit met een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarbij bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.