Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Goirle

Heeft u belangstelling voor (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Goirle? Aan de hand van deze site tref je alles wat je moet weten. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor thuis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Daarbij gaan we dieper in op de actuele type gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Tenslotte kunt u ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het geheel smaakt er lekker er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Onderzoek dan eerst de vragensectie (FAQ). Liever direct bestellen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioNoord-Brabant
GemeenteGoirle
PlaatsGoirle
Postcode5051
Website gemeentewww.goirle.nl
maaltijden-aan-huis-goirle

Genieten van maaltijden aan huis?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Goirle?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een lekkere kant en klare maaltijd biedt erg veel pluspunten. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en je bent geen tijd kwijt in de keuken. Het aanbod is de laatste jaren sterk verbeterd. Populair zijn bijvoorbeeld: Visstoofpotje, sperziebonen, wilde rijst en/of Boerenkool, rundergehakt. In de box hieronder tref je voorbeelden van doelgroepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 75-plussers hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. De producten zijn tegenwoordig erg gezond, zijn niet zo zout en vet en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren is een dagelijkse gezonde maaltijd essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen gezond te houden. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor vrijwel ieder dieet is wat opgenomen in het assortiment. Typische voorbeelden zijn zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen, en vegetarisch, koolhydraatarm, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking hechten ook veel waarde aan warme maaltijden aan huis. Door die kant-en-klaar oplossingen kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook veel gemak.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, school en sport hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Studenten: Werk, school, hobbies en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Elke avond een gezonde maaltijd koken zit er dan soms gewoon niet in. Kant-en-klaar is een uitstekend alternatief en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Goirle

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Goirle dan bestaan er 3 opties: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Let goed op de verschillen in assortiment, prijs, houdbaarheid en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Vaak worden ze twee keer per week bezorgd. Na levering leg je alles in je koelkast. Bij koelvers heb je veel variatie in het menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten blijft maandenlang goed in de vriezer. Vaak wekelijks of om de week op locatie geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Erg handig op het moment dat u geen beschikking heeft over een keuken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-goirle

Vergelijk maaltijdbezorgers met landelijke bezorging

In onderstaand schema vind je een weergave van bekende leveranciers van tafeltje dekje in Goirle. Per organisatie verstrekken we praktische info zoals het actuele aanbod en vanafprijs. Tik op de button van een instelling voor een gedetailleerde review.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale aanbieders van thuismaaltijden

In het schema hierna doorzoek je eenvoudig een overzicht met kleinschalige instanties. Bijvoorbeeld stichtingen, welzijnsorganisaties, slagerijen, cateraars, supermarkten. Op deze website vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Drimmelen, Tilburg en Zundert.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Slagerij van HestTilburgseweg 815051 ABGoirle
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Van RoesselDorpsstraat 635051 CJGoirle
De WeverDoctor Deelenlaan 65042 ADTilburg
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
Slagerij van der DonkPaletplein 125044 JBTilburg
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Overzicht met regionale maaltijdvoorzieningen van opwarmmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Meld dit bij onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Goirle bezorgen

Bedrijven kunnen profiteren van speciale overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor een koopavond. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Onderstaand sommen we enkele voorbeelden op .

 • Kantoren en fabrieken laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard attent zijn en zorgen dat er een lekkere warme maaltijd op hen staat te wachten.
 • Ook zorggroepen (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met bekende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Goirle. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • De grotere thuiszorgorganisaties ondersteunen mensen bij de avondmaaltijd via een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je advies inwinnen over het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In specifiek situaties helpen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd krijgen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden thuisbezorgd

Probeer het zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen eigenlijk wel gezond?
Kant-en-klaar eten aan huis is gelukkig flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen vergeleken met een aantal jaar terug. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Goirle in Nederland aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, focus op graan- en volkoren ingrediënten, max. 100 gram aan vlees of vis en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos staat meestal een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. In de basis is dit natuurlijk veel groente. Ten tweede de aardappelen, rijst of pasta producten. En natuurlijk heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Het assortiment kan per week verschillen. Qua menu kan je veel kanten op. Je hebt 100% Hollandse kost, seizoensmaaltijden en bijzondere recepten. Onder andere Varkens-groenteschotel en Roerei met spinazie à la crème.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je verwarmt het gerecht in ongeveer 30 minuten op 110 graden in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Meestal verwarm je het in circa 6 – 10 minuten op 550 – 750 Watt. Geef jij de voorkeur aan een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Goirle (voorverwarmd).

Hoe duur is een thuisbezorgde avond maaltijd in Goirle?
De prijzen van de verschillende maaltijden kunnen enorm verschillen. Elke leverancier heeft weer andere prijzen en voorwaarden. Met name het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,60. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (rond de €5,95. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,30) en/of een toetje na (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ook is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Goirle. Denk dan aan speciaal ingerichte keukens die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Tenslotte hebben we nog de zorggroepen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Bestaan er financiële tegemoetkomingen (subsidies) in de gemeente Goirle?
Via www.goirle.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt gefaciliteerd. Ook zijn er landelijk regelingen vanuit de wet langdurige zorg (WLZ), de speciale zorgverzekeringswet (ZVW) en ook de bijzondere bijstand (BZ) is een mogelijkheid. Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Riel