Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Huissen

Interesse in (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Huissen? Op maaltijdaanhuis.com verstrekken we relevante info. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en voor wie het geschikt is. Daarbij gaan we verder in op de diverse type gerechten. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan leveranciers vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informatie over bedrijfsmaaltijden raadplegen. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Check dan eerst het hoofdstuk veelgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Test dan voordelig de service met een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteLingewaard
PlaatsHuissen
Postcode6851
Website gemeentewww.lingewaard.nl
maaltijden-aan-huis-huissen

Maaltijden aan huis in huis halen?

Vergelijk de lopende aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Huissen?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en kun je eenvoudig en snel warm eten. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Probeer onder andere: Kipsaté met nasi goreng en/of Stamppot koolraap met appel. In de box hieronder bekijk je allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. De producten bevatten belangrijk voedingsstoffen, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en warmt men binnen een paar minuten op. Voor bejaarden is een dagelijkse gezonde maaltijd onmisbaar. Bijvoorbeeld om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen of juist om op gewicht te komen en blijven. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens zijn er wel oplossing te vinden. U kunt denken aan leefstijlen als zoutarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij, en vetarm, vegetarisch, natriumarm, diabetes.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor kan deze doelgroep zonder veel extra zorg een maaltijd klaarmaken. Wanneer mensen last hebben van kauw- of slikproblemen, dan bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Families: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Werk, hobbies, sporten en studeren vragen veel van onze tijd. Naar de winkel gaan en boodschappen doen is dan niet altijd even prettig. Door gezonde en verse maaltijden aan huis kan elk gezinslid genieten van lekker eten. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Studenten: Werk, muziek en familie en vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is vaak geen optie. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn die ook nog eens erg voedzaam zijn. Er zitten lekker veel groenten in en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Huissen

Wanneer je je oriënteert op warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Huissen dan heb je feitelijk 3 opties om uit te kiezen: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. De verschillen zitten ‘m met name in assortiment, onkosten, bewaaradviezen en bezorgmogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vers bereid met seizoensgebonden producten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. De maaltijden bewaar je in de koelkast. Je kunt ze 3 tot 5 dagen houdbaar houden.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Normaliter om de week bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Een uitkomst wanneer u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Vaak verzorgd door een lokale stichting.
maaltijdservice-ouderen-huissen

Vind en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel verstrekken we een weergave van erkende organisaties voor tafeltje dekje in Huissen. Per aanbieder tref je informatie als het actuele aanbod en het tarief. Druk op de button van een bedrijf voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor thuismaaltijden

In de volgende tabel vind je een opsomming van plaatselijke aanbieders. Dat zijn bijv. supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties. Op deze website vind je ook organisaties in Lunteren, De Klomp en Harskamp.

LeverancierAdresPostcodePlaats
de KaasshopLangestraat 106851 APHuissen
De GasterijeBackerstraat 216861 XROosterbeek
BuurtzorgPietersbergseweg 12 b6862 BVOosterbeek
Tafeltje Dekje StichtingWildzang 276852 JSHuissen
Keurslager MomRaadhuisplein 276851 BWHuissen
Keurslager SchilderOostburgwal 426845 CZArnhem
Stichting Tafeltje-Dekje HuissenHogewoerd 16a6851 EVHuissen
Keurslagerij De HaasFortunastraat 76846 XZArnhem
BuurtzorgPlaza 196852 RLHuissen
RijnWaal – Sancta MariaHelmichstraat 22 – 266851 CCHuissen
Opsomming met regionale bezorgservices van magnetronmaaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Huissen bezorgen

Kantoren en bedrijven maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren kunnen veel profijt hebben van bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als de medewerkers ook nachtdiensten werken. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook verzorgingslocaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Vaak kunnen gasten ook mee-eten in het seniorenrestaurant. Vaak maken zij hiervoor afspraken met grote aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Huissen. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties kunnen advies geven rondom een maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan je informeren naar het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen of eten van de maaltijden.
 • Ook organisaties zoals een BSO, kinderopvang of kinderdagverblijf komen ouders vaak tegemoet met gezonde verse maaltijden. De kinderen kunnen dan een voedzame, smakelijke en lekkere maaltijd nemen voordat ze door hun ouders worden opgehaald.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: groenterijke gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veel voorkomende vragen over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Huissen aan moet voldoen. Altijd zo’n 150 gram groente, niet te veel zout, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat vaak meer info over de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Er geldt een maximum van 700 Kcal per persoon.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd bestaat uit 3 onderdelen. Om te beginnen zijn er de groenten. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. Afsluitend bevat je bord dan nog iets met veel eiwitten zoals vlees/vis of een vervanger. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Bijvoorbeeld Kipfilet in uienjus, Andijviestamppot & Donkey Kicks Chicken.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is simpel. Optie 1 is ongeveer 30 – 40 minuten op 120 °C in de oven. Als je toch wat sneller wilt eten dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Vaak warm je het op in ongeveer 6 tot 12 minuten op 550 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Huissen (voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Huissen?
De prijzen van de gerechten zijn heel wisselend. Elke bezorgservice heeft weer andere prijzen. Vooral het soort maaltijd dat je kiest heeft zijn doorwerking op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,90. Zo’n koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (rond de €6,45. Voor een warme levering aan huis (tafeltje dekje) ben je nog iets duurder uit, vaak rond de €9,00. Neem je geen genoegen met alleen een hoofdgerecht? Veel aanbieders bezorgen ook soepjes (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,00).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. De gerechten liggen gewoon in de schappen van deze winkels. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Ten tweede heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Huissen. We hebben het dan over cateringbedrijven en grote keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Daarnaast kun je soms ook terecht bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Lingewaard?
Op de website www.lingewaard.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens heb je soms ook recht op zorg via de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en mogelijk ook de bijzondere bijstand. Er wordt hierbij gekeken naar vermogen op spaarrekeningen en huidige inkomen.