Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Overdinkel

Op zoek naar lekkere maaltijden aan huis voor ouderen in Overdinkel? Op deze pagina tref je alles wat je moet weten. We vertellen je hoe maaltijdbezorging voor ouderen werkt, en wie er gebruik van kan maken. Ook behandelen we ook de aanwezige gerecht-mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook direct aanbieders vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. De smaak is echt prima er er zijn tientallen verschillende gerechten. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst onze paragraaf met vragen & antwoorden. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Een proefpakket aanvragen kan interessant zijn.

RegioGelderland
GemeenteLosser
PlaatsOverdinkel
Postcode7586
Website gemeentewww.gemeentelosser.nl
maaltijden-aan-huis-overdinkel

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Vergelijk alle aanbiedingen en beleef de service middels het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Overdinkel?

Is koken voor jou geen leuke bezigheid? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n gezonde kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. De inkopen hoef je niet zelfstandig te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. U kunt bijv. denkena aan: Vispotje in botersaus of Spaghetti carbonara met stukjes kip. In onderstaand blok vind je diverse groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij thuismaaltijden. Via speciale seniorenmaaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze producten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en hoeven alleen maar even in de magnetron of oven. Voor de oudere doelgroep is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd cruciaal. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of om de hersenen te beschermen. Er bestaan ook veel verschillende dieetmaaltijden. Voor bijna elke allergie of voedingswens worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om lactosevrij, eiwitrijk, glutenvrij, gemalen, en vetarm, diabetes, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken kunnen ook uitstekend gebruik maken van warme maaltijden aan huis. Hierdoor is er minder directe zorg noodzakelijk. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. School, een drukke baan en sport/muziek vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan soms even teveel gevraagd. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Starters: Werk, hobby’s en andere bezigheden: we hebben het erg druk. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken schiet er dan wel eens bij in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol met groenten en er zit weinig zout en vet in.

Keuzehulp: maaltijdservice Overdinkel

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Overdinkel dan heb je feitelijk drie opties: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten en minpunten. Hieronder lees je meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, tarieven, smaak en betaal- en bezorgmogelijkheden.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. Hierna worden ze direct gekoeld en luchtdicht verpakt. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. Na bezorging zet je het in de vriezer. Meestal elke 2 weken bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. Erg handig indien u niet meer kunt koken en u niet in staat bent om zelf een maaltijd op te warmen. Het tijdstip van levering wordt in overeenstemming met u bepaalt.
maaltijdservice-ouderen-overdinkel

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel verstrekken we een verzameling populaire aanbieders van tafeltje dekje in Overdinkel. Per organisatie tref je informatie als het huidige assortiment en de kosten. Tik op de knop van een instelling om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde instellingen voor bezorgmaaltijden

In de tabel hierna verstrekken we een database met gemeentelijke instanties. Bijvoorbeeld cateraars, welzijnsorganisaties, slagerijen, zorginstellingen, supermarkten. Op deze site vind je ook aanbieders in Bentelo, Glane en Ambt Delden.

LeverancierAdresPostcodePlaats
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
Het StreekfornuusBrouwerijstraat 1b7601 BKAlmelo
TMZ – Het MeulenbeltVriezenveenseweg 1767602 PVAlmelo
Catering Bosch-WensinkEdisonweg 87591 HKDenekamp
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
BuurtzorgPotmaten 13A7591 EMDenekamp
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
Keurslager BlokhuisBisschopstraat 517595 ASWeerselo
SPAR SchreurPlechelmusstraat 47587 AMDe Lutte
Opsomming met lokaal georiënteerde bezorgservices van magnetronmaaltijden. Aanpassingen doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Overdinkel bezorgen

Bedrijven en organiisaties kunnen veel baat hebben bij een overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Bedrijven / kantoren hebben vaak geen eigen keuken. De maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Zorg wel dat er genoeg koelruimte is. Onderstaand behandelen we een aantal voorbeelden .

 • Organisaties maken regelmatig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Dat kan handig zijn in het val van projectdagen of als er klanten over de vloer komen. Als onderneming wil je natuurlijk de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
 • Ook zorgorganisaties (bijv. serviceflats, woongroepen of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Soms kun je ook terecht in seniorenrestaurants. In veel gevallen maken zij hiervoor afspraken met populaire organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Overdinkel. Dit resulteert in betaalbare maaltijden voor bewoners.
 • Veel thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kan je afspraken maken voor het thuisbezorgen van warme tafeltje dekje maaltijden. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties bieden vaak verse maaltijden als extra service. De kids kunnen een lekkere en voedzame maaltijd gebruiken rond etenstijd waarna ze weer opgehaald worden.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Ervaar het gemak: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen wel gezond?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Overdinkel specifiek aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, weinig zout (max 2 gram), zo veel mogelijk met volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en voldoende eiwitten. Op de verpakking vind je een overzicht met de voedingswaarden en toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe ziet een normale bezorgmaaltijd eruit?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. In de basis zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Verder heb je een volkoren product of aardappelen. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Elke week kies je zelf weer de gerechten die je lekker vind. Er is keuze uit een Nederlandse stamppot, recepten met producten van het seizoen en recepten van over de hele wereld. Zoals Zuurkoolstamppot en Knoflookgarnalen.

Hoe maak ik een kant-en-klaar maaltijd klaar?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 35 minuten op 125 graden in de oven. Wanneer je sneller wilt eten dan kun je ook kiezen voor de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 5 – 12 minuten op 600 – 750 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in Overdinkel (al voorverwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in Overdinkel?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices liggen ver uit elkaar. Elke leverancier werkt met andere prijzen. Met name het type gerecht heeft zijn weerslag op de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,70. Een koelverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (circa €6,45. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je al gauw €2,00 extra. Heb je graag iets voor en na? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,35) en dessert (vanaf €1,20).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan slagers, bakkers en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Overdinkel. Dat zijn bijvoorbeeld grote keukens die wekelijks maaltijden aan huis bezorgen. Tenslotte onderscheiden we nog zorgverleners en wijkrestaurants die eigen maaltijdvoorzieningen in het leven hebben geroepen.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Losser?
Via www.gemeentelosser.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Je vind hier bijvoorbeeld uitleg over een maaltijdvoorziening die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. Verder zijn er vaak ook tegemoetkomingen mogelijk vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.