Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis IJzendoorn

Zoekt u specifiek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in IJzendoorn? Via deze website verstrekken we aanvullende details. We leggen je uit hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en welke Nederlanders hier baat bij kunnen hebben. Tevens gaan we dieper in op de beschikbare gerechten opties. Snel bestellen? Je kunt hier ook organisaties vergelijken. Daarbij kunt u ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De voordelen van magnetronmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Is er nog wat onduidelijk? Check dan eerst de meestgestelde vragen. Wil je graag snel genieten van lekkere gerechten? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioGelderland
GemeenteNeder-Betuwe
PlaatsIJzendoorn
Postcode4053
Website gemeentewww.nederbetuwe.nl
maaltijden-aan-huis-ijzendoorn

Maaltijden aan huis laten bezorgen?

Check actuele aanbiedingen en vraag een proefpakket aan

Warme maaltijden bestellen in IJzendoorn?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Zoek je meer afwisseling in je avondeten? Zo’n verse kant en klare maaltijd neemt veel werk uit handen. Je kunt stoppen met het zoeken naar recepten en je hoeft niet zelf te koken. We zien een sterke toename in interesse in deze maaltijden. Selecteer bijvoorbeeld: Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng en/of Rode bieten met een speklap en jus. In de volgende paragraaf check je voorbeelden van doelgroepen die gebruik kunnen maken van maaltijdbezorging aan huis:

 • Senioren en ouderen: 70-plussers die maken veelvuldig gebruik van thuismaaltijden. Door het bestellen van seniorenmaaltijden is deze doelgroep minder toegewezen op hulp van anderen. Deze gerechten zijn super gezond, zijn niet zo zout en vet en zijn simpel op te warmen. Voor bejaarden is elke dag een uitgebalanceerde maaltijd extra belangrijk. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of juist om op gewicht te komen en blijven. Het aanbod met dieetmaaltijden groeit daarbij snel. Voor bijna elke allergie of voedingswens is er een geschikte maaltijd. U kunt denken aan eiwitrijk, zoutarm, gemalen, lactosevrij, en koolhydraatarm, vegetarisch, natriumarm, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Kwetsbaren zoals chronisch zieken zijn zeer geholpen met warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. Bij moeite met kauwen en slikken bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel mogelijkheden.
 • Jonge gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Studie, werk en hobby’s hebben een grote impact op onze agenda. Naar de winkel gaan en boodschappen doen kan dan wel eens voor problemen zorgen. Aan de hand van gezonde en verse maaltijden aan huis schotel je iedereen iets lekkers voor. Dat maakt ook dat iedereen ontspannen aan tafel zit.
 • Afgestudeerden: Een drukke baan, de fitness en andere bezigheden: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken kan dan vaak lastig zijn. Gelukkig is het aanbod kant-en-klaar steeds beter en het is nog gezond ook. Er zitten lekker veel groenten in en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice IJzendoorn

Als je op zoek bent naar warme maaltijden aan huis voor bejaarden in IJzendoorn dan zijn er 3 opties: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elk type heeft weer zijn eigen kenmerken. Let goed op de verschillen in aanbod, tarieven, herkomst producten en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt helemaal vers klaargemaakt met de meest verse producten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. De verpakkingen leg je kant en klaar in de koelkast. Veel aanbieders werken met een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na de bereiding verwerk, geportioneerd en teruggevroren. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. Dikwijls om de week bij je thuisbezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten vers gekookt en warm bezorgd. Erg handig wanneer u geen beschikking heeft over een keuken of als er lichamelijke beperkingen zijn. Een nadeel is dat u het niet kunt eten wanneer u dat wil.
maaltijdservice-ouderen-ijzendoorn

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In de tabel hierna tref je een verzameling erkende keukens voor tafeltje dekje in IJzendoorn. Per bezorgservice bekijk je specificaties zoals assortiment en de tarieven. Klik op een maaltijdservice voor een uitgebreide beoordeling.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige instellingen voor senioren maaltijden

In onderstaand schema bekijk je een overzicht met lokaal georiënteerde bedrijven. Onder andere cateraars, zorginstellingen, stichtingen, slagerijen, welzijnsorganisaties. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook adresgegevens van partijen in Kesteren, Ochten en Ommeren.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
SPAR MaaltijdserviceDe Laak 434128 CALexmond
ZorgSpectrum – Hof van BatensteinHof van Batenstein 14131 HAVianen
De BetuwehoeveEd Hoornikhof 14103 VLCulemborg
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Keurslager BorSwaenenstate 2a4043 KEOpheusden
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Restaurant OranjehofKasteellaan 14116 DJBuren
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Database met lokale instellingen van opwarmmaaltijden. Een wijziging doorvoeren? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in IJzendoorn bezorgen

Bedrijven hebben baat bij overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Een maaltijdservice voor bedrijven kan eenvoudig grote of kleine bestellingen afleveren. Dit kan incidenteel maar ook structureel. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. In onderstaand blok vind je een aantal voorbeelden .

 • Kantoren bestellen regelmatig speciale bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of wanneer een meeting net wat langer doorgaat. Als bedrijf kun je dan via de cateraar je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentra (kleinschalige woonvormen en/of dagbesteding) verzorgen een warme maaltijd voor hun cliënten. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter hebben ze een overeenkomst met grote bedrijven voor kant-en-klare maaltijden in IJzendoorn. Dat maakt dat het eten betaalbaar blijft.
 • Verscheidene thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via deze zorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor het bezorgen van warme tafeltje dekje gerechten. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook het kinderdagverblijf, de kinderopvang of BSO-locaties vragen steeds meer om verse maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een gezonde en voedzame maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse bij u thuisbezorgd?

Probeer het nu zelf: een smaakvol en voedzaam gerecht in een handomdraai klaar!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten wordt steeds gezonder. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan voorheen. Het Voedingscentrum geeft aan waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in IJzendoorn de basis aan moet voldoen. Tussen de 175 en 200 gram groente, natriumarm, gebruikmakend van volkoren producten, slechts weinig vis en vlees (100 gram per portie) en bij voorkeur minimaal 25 gram eiwit. Op de omdoos vind je vaak een tabel met voedingswaarden als zout, vet en overige toevoegingen. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Hoe wordt een bezorgmaaltijd samengesteld?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd wordt gevormd door 3 onderdelen. In de basis zijn er de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Het assortiment kan per week verschillen. Zo zijn er 100% Hollandse kost, recepten met producten van het seizoen en culinaire inspiratie. Denk aan Champignon omelet en Omelet in saus.

Hoe warm ik de kant-en-klaar maaltijd op in de magnetron?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Dit doe je in circa 30 – 40 minuten op 100 graden celsius in de oven. Heb je hier geen geduld voor? Dan gebruik je eenvoudig de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 tot 10 minuten op 600 – 800 Watt. Neem jij warme tafeltje dekje service? Dan wordt het netjes thuisbezorgd in IJzendoorn (verwarmd).

Wat is de prijs van een thuisbezorgde avond maaltijd in IJzendoorn?
De prijzen van de gerechten kunnen enorm verschillen. Elke aanbieder werkt met andere prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Een koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (zo’n €5,85. Voor tafeltje dekje (warme levering) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Kies dan ook een soep (vanaf €1,50) en ijs/vla of een ander dessert (vanaf €0,90).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Verder heb je natuurlijk de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in IJzendoorn. Het gaat hier om grote keukens die uitsluitend maaltijden in grote hoeveelheden koken. Ook zijn er ook nog zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Hoe zit het met subsidies in de gemeente Neder-Betuwe?
Op www.nederbetuwe.nl lees je alles over de huidige subsidieregelingen. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Ook bestaan er andere regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Daarbij wordt altijd wel gekeken naar uw vermogen en inkomen.