Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Kesteren

Zoekt u (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Kesteren? Aan de hand van deze site lees je aanvullende details. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Verder behandelen we ook de verschillende soorten gerechten. Je kunt natuurlijk ook direct organisaties vergelijken. Als laatste kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. De magnetronmaaltijden kennen heel veel pluspunten. De smaak is echt prima en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. Tegenwoordig is de kwaliteit flink verhoogt. Is er nog wat onduidelijk? Surf dan eerst verder naar de meestgestelde vragen. Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioGelderland
GemeenteNeder-Betuwe
PlaatsKesteren
Postcode4041
Website gemeentewww.nederbetuwe.nl
maaltijden-aan-huis-kesteren

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check de lopende aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Kesteren?

Is al dat uitsloven in de keuken niks voor jou? Wil je meer tijd overhouden voor leuke dingen? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd is een prettige ervaring. Je bent niet meer afhankelijk van anderen en heb je geen grote keuken nodig. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. U kunt denken aan maaltijden als: Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree en Alaska-koolvis in mosterdsaus. In onderstaand blok bekijk je voorbeelden van doelgroepen die geholpen zijn bij de maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 70-plussers kiezen steeds vaker voor thuismaaltijden. Aan de hand van seniorenmaaltijden wordt de drempel van zelfstandig wonen verlaagd. Deze maaltijden zitten vol bouw- en voedingsstoffen, worden vers bereid zonder veel e-nummers en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor bejaarden zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om het energielevel te stimuleren of om de werking van hersenen te stimuleren. Ouderen hebben de keuze uit veel dieetmaaltijden. Voor zo’n beetje ieder dieet en/of leefstijl worden er maatwerk oplossingen geboden. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk, en diabetes, vetarm, natriumarm, koolhydraatarm.
 • Hulpbehoevenden: Chronisch zieken hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Mede door deze producten hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen maaltijden ook vaak uitkomst.
 • Families met kinderen: Nederlandse gezinnen komen vaak tijd tekort. Werk, hobbies, sporten en studeren wisselen elkaar snel af. Boodschappen doen en koken lukt dan niet altijd. Door gezonde en verse maaltijden aan huis hoeft op die drukke dagen niet direct iets ongezonds gegeten te worden. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Starters: Een drukke baan, muziek en afspraken met vrienden: we hebben een bomvolle agenda. Iedere avond voor jezelf koken is soms teveel gevraagd. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze bevatten soms wel 200 gram groenten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Kesteren

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Kesteren dan zijn er drie alternatieven: koelvers, vriesvers en tafeltje dekje. Elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, prijzen, houdbaarheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd is een gerecht dat dagvers wordt gemaakt met verse producten. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Dikwijls per box van 6 gerechten afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm thuisbezorgd. Zeker praktisch als u zelf niet meer kunt koken of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. De bezorging ligt vaak in handen van lokale vrijwilligers.
maaltijdservice-ouderen-kesteren

Populaire maaltijdbezorgers vergelijken

In onderstaand schema tref je een weergave van erkende leveranciers van tafeltje dekje in Kesteren. Per organisatie tref je relevante zaken zoals het soort gerechten dat ze aanbieden en vanafprijs. Tik op de knop van een maaltijdservice om meer informatie te vinden.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale leveranciers van kant-en-klaar maaltijden

Hieronder verstrekken we een database met lokale leveranciers. Dat kunnen o.a. zijn: supermarkten, zorginstellingen, slagerijen, stichtingen, cateraars. Op deze site vind je ook organisaties in Ingen, Lienden en Rijswijk.

LeverancierAdresPostcodePlaats
BlommelandBlommeland 104033JLLienden
Restaurant De BoomgaardAchter de Raaf 24102 DHCulemborg
De BetuwehoeveEd Hoornikhof 14103 VLCulemborg
Keurslagerij BurggraafZandstraat 64101 EGCulemborg
Keurslager BorSwaenenstate 2a4043 KEOpheusden
PrivaZorgTielsestraat 6A4021 HCMaurik
Restaurant ElimBartus van de Walstraat 24051 AKNeder-Betuwe
De ValentijnSaffatinstraat 844021 HNMaurik
Restaurant BeatrixBeatrixstraat 204101 HKCulemborg
Stichting Welzijns Activiteiten Neder-BetuweVuurdoornstraat 24043 NSOpheusden
Opsomming met plaatselijke bedrijven van senioren maaltijden. Iets aanpassen of toevoegen? Neem contact met ons op!

Overwerkmaaltijden in Kesteren bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld bij avondwerk. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven levert op bestelling grotere hoeveelheden kant en klaar gerechten af. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Bijgaand behandelen we diverse opties .

 • Kantoren of bedrijfspanden kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Zoals tijdens praktijkdagen die in de avond doorgaan of wanneer een vergadering uitloopt. In een dergelijke situatie wil je uiteraard jouw werknemers een gezonde maaltijd voorschotelen.
 • Ook zorginstellingen (o.a. woongroepen en dagbestedingen) bieden hun bewoners en cliënten een dagelijkse warme maaltijd. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Kesteren. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via deze instanties kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het opwarmen en/of het toedienen van de maaltijd.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) nemen steeds vaker verse maaltijden af. De kids kunnen een lekkere en gezonde maaltijd opeten als u tot laat werkt.

Vriesverse- en koelverse maaltijden aan huis bezorgen

Profiteer van het gemak: de lekkerste en meest voedzame menu’s binnen enkele minuten klaar!


FAQ: belangrijk informatie over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond of ongezond is eten aan huis bezorgen?
Kant-en-klaar eten is de laatste jaren flink verbeterd. Er zitten minder e-nummers, zout en andere toevoegingen in dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum geeft suggesties voor waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Kesteren de basis aan moet voldoen. In het recept moet minimaal 150 gram groente zijn verwerkt, zoutbeperkt, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en indien mogelijk met 25 gram eiwit of meer. Op de omdoos staat meestal een tabel met voedingswaarden als energie, zout, eiwitten en koolhydraten. 1 portie bevat tussen de 400 – 700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gemiddelde ovenmaaltijd bestaat uit 3 componenten. Allereerst zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Dit wordt vaak gecombineerd met aardappelen/rijst/pasta. En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Bij sommige leveranciers kan je dit helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit Typisch Nederlandse maaltijden, verse seizoensmaaltijden en culinaire inspiratie. Onder andere Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree of Risotto, bospaddestoelen.

Hoe snel kan ik een kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Je plaatst het gerecht ongeveer 20 minuten op 100 – 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Opwarmen gaat in zo’n 4 – 10 minuten op 500 – 650 Watt. Kies je specifiek voor een warme tafeltje dekje service? Dan krijg je het lekker makkelijk thuisbezorgd in Kesteren (al voorverwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Kesteren?
De prijzen van de verschillende maaltijden zijn heel divers. Elke bezorgdienst heeft weer een eigen menulijst met eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd beïnvloedt de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,80. Zo’n koelverse maaltijd komt net wat hoger uit (vanaf €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Wil je een complete maaltijd? Vaak kan je ook kiezen voor soepen (vanaf €1,50) en desserts (vanaf €1,10).

Waar kan ik maaltijden kopen?
In elke regio zijn diverse bedrijven actief met hun service. Allereerst heb je supers en verswinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Je hoeft dus vaak niets te bestellen. Daarnaast is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Kesteren. Voorbeelden zijn cateraars en/of gespecialiseerde keuken die op bestelling wekelijks maaltijden bezorgen aan huis. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgorganisaties en wijkrestaurants die de beschikking hebben over een eigen maaltijdvoorziening.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Neder-Betuwe?
Via www.nederbetuwe.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening die via de WMO kan worden aangeboden. Tevens zijn er mogelijkheden vanuit de WLZ, de Zvw (Zorgverzekeringswet) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). Vooraf moet u eerst documenten overleggen m.b.t. het spaarvermogen en actuele inkomen.