Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nederweert

Heeft u belangstelling voor (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Nederweert? Aan de hand van deze site verstrekken we tips en adviezen. Je leest hier precies hoe maaltijdbezorging aan huis werkt, en voor welke groepen / gezinssituaties het handig kan zijn. Evenzeer behandelen we ook de verschillende soorten gerechten. Wil je komende week al eten laten komen? Ga dan naar bedrijven vergelijken. Tenslotte kunt u ook info over bedrijfsmaaltijden inzien. Magnetronmaaltijden bevallen de meest klanten erg goed. Het geheel smaakt er lekker en het assortiment is gigantische groot. De gerechten zijn de laatste jaren goed doorontwikkeld. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen antwoorden op de veel voorkomende vragen. Wil je volgende week al maaltijden in huis halen? Bekijk dan de actuele aanbiedingen.

RegioLimburg
GemeenteNederweert
PlaatsNederweert
Postcode6031
Website gemeentewww.nederweert.nl
maaltijden-aan-huis-nederweert

Maaltijden aan huis uitproberen?

Check interessante aanbiedingen en probeer een proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nederweert?

Vind jij koken niet leuk? Heb je behoefte aan een oplossing die tijd bespaart? Zo’n smakelijke kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. De wekelijkse bezoekjes aan de supermarkt behoren tot het verleden en je bent geen tijd kwijt in de keuken. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Probeer onder andere: Varkensvlees met appel in saus & Zalmfilet in zoete mosterdsaus. In de box hieronder tref je voorbeelden van doelgroepen die veel kunnen hebben aan maaltijdbezorging:

 • Ouderen / senioren: Ouderen krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Aan de hand van seniorenmaaltijden kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Deze gerechten zijn erg voedzaam, bevatten weinig e-nummers of zout en warmt men binnen een paar minuten op. Voor ouderen is gezond eten cruciaal. Bijvoorbeeld om een hoge bloeddruk tegen te gaan of juist om op gewicht te komen en blijven. Daarbij zijn er ook steeds meer dieetmaaltijden. Voor veel diëten en allergieën zijn er wel oplossing te vinden. Het gaat hier bijvoorbeeld om gemalen, zoutarm, eiwitrijk, glutenvrij, en diabetes, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hebben ook veel baat bij warme maaltijden aan huis. Hierdoor blijft men altijd een beetje zelfstandigheid houden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel gemak.
 • Gezinnen: In veel families is het vaak een drukte van jewelste. Een baan, sport en studie vragen veel van onze tijd. Een gezonde maaltijd klaarmaken is dan niet altijd even prettig. Met behulp van gezonde en verse maaltijden aan huis bied je elk gezinslid voedzaam eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
 • Studenten: Werk, de sportschool en feestjes met vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken is simpelweg niet altijd mogelijk. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze worden bereid met seizoensgebonden producten en er zitten niet zoveel onnodige toevoegingen in.

Keuzehulp: maaltijdservice Nederweert

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nederweert dan zijn er drie alternatieven: koelverse-, diepvries-, en tafeltje dekje maaltijden. Elke soort heeft zo zijn voors en tegens. Zo verschillen de op het gebied van: assortiment, prijs, kwaliteit en aflevermogelijkheden.

 1. De koelverse maaltijd wordt vaak ambachtelijk gekookt met verse lokale ingrediënten. Daarna worden ze direct teruggekoeld en vacuüm verpakt. Je bewaart het in de koelkast. Ze zijn zo’n 5 dagen houdbaar, je kunt het ook invriezen.
 2. Een diepvriesmaaltijd kent een ander proces. Nadat ze zijn gekookt wordt alles diep bevroren. Dit garandeert de smaak en versheid. Het eten moet je in de vriezer bewaren. Dikwijls per 6 of 12 stuks aan huis geleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt alles warm aan huis geleverd. De oplossing op het moment dat u zelf niet meer kunt koken en als ook het opwarmen van een maaltijd niet lukt. Er wordt geleverd op een vooraf besproken tijdstip.
maaltijdservice-ouderen-nederweert

Vergelijk de landelijke maaltijdbezorgers

In de volgende tabel tref je een opsomming van grote bedrijven voor tafeltje dekje in Nederweert. Per leverancier check je relevante zaken zoals het actuele aanbod en de tarieven. Tik op de button van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokale instellingen voor bezorgmaaltijden

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een weergave van plaatselijke organisaties. Denk dan aan stichtingen, cateraars, slagerijen, welzijnsorganisaties, supermarkten. Op maaltijdaanhuis.com vind je ook adresgegevens van partijen in Weert, Cranendonck en Beesel.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
BuurtzorgBeekweg 26042 JJRoermond
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Proteion – RoncalliOranjelaan 796042 BCRoermond
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
Weergave met kleinschalige aanbieders van magnetronmaaltijden. Aanvullen of wijzigen? Informeer dan onze klantenservice.

Overwerkmaaltijden in Nederweert bezorgen

Kantoren en bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Personeel kan vaak niet koken op kantoor. Zo’n maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Zowel op dagbasis, als eens per week of per maand. Er moet natuurlijk wel voldoende koelruimte beschikbaar zijn. Onderstaand lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren en fabrieken kunnen kiezen uit een ruim assortiment bedrijfsmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of als er nog even door vergaderd moet worden. In een dergelijke situatie wil je uiteraard je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook zorgcentrums (denk aan individuele dagbesteding en woonlocaties) willen hun cliënten dagelijks een gezonde maaltijd voorschotelen. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met erkende aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Nederweert. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties beschikken over een netwerk met maaltijdvoorzieningen. Via de thuiszorgbedrijven kan soms een levering worden ingepland voor de warme tafeltje dekje service (dagelijks aan huis). In sommige gevallen ondersteunen ze ook bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
 • Ook de BSO (kinderopvang en kinderdagverblijven) kunnen ouders verder ondersteunen met verse maaltijden. De kids kunnen zo een smaakvolle en gezonde maaltijd nuttigen alvorens ze naar huis gaan.

Vriesverse- en koelverse thuis laten bezorgen

Probeer het zelf: lekkere en voedzame gerechten snel op tafel!


FAQ: alle veelgestelde vragen rondom maaltijden aan huis voor senioren?

Is eten aan huis bezorgen gezond?
De kwaliteit van kant-en-klaar eten is flink verbeterd. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen dan enkele jaren geleden. Het Voedingscentrum biedt informatie over waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nederweert zich aan moeten houden. Tussen de 175 en 200 gram groente, niet te veel zout, focus op graan- en volkoren ingrediënten, niet meer dan 100 gram vis/vlees p.p. en ten minste 25 gram eiwit. Op het etiket vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
De basissamenstelling van een ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. Allereerst hebben we de groenten. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En ter afsluiting heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit 100% Hollandse kost, verse gerechten met seizoensproducten en bijzondere recepten. Denk aan Broccolisoep & Nasi Indisch rundvlees.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het klaarmaken van een dagverse- of bevroren maaltijd is gemakkelijk en gaat heel snel. Dit doe je in circa een half uur op 110 – 125 graden celsius in de oven. Indien je dit te lang vindt duren dan kan het ook in de magnetron. Bij een gemiddeld gerecht lukt dat in ongeveer 5 – 10 minuten op 550 – 800 Watt. Gaat jouw voorkeur uit naar een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Nederweert (verwarmd).

Wat betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Nederweert?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgservice hanteert zijn eigen prijzen. Met name het type gerecht heeft effect op de kosten. Een gewoon goede vriesverse maaltijd is er al voor €4,55. Zo’n koelverse maaltijd ligt hier vaak net iets boven (circa €6,35. Voor een warme levering (tafeltje dekje) betaal je nog weer zo’n €2,00 extra. Wil je een complete maaltijd? Kies dan ook soep vooraf (vanaf €1,75) en nagerecht (vanaf €1,25).

Bij wat voor bedrijven kan ik terecht?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Onder andere verswinkels, eetzaken en supermarkten. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Soms is bezorging aan huis ook mogelijk. Ten tweede kan je bestellen bij de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nederweert. Voorbeelden zijn grootschalige keukens waarbij je op abonnementsbasis maaltijden kunt bestellen. Tenslotte is het af en toe ook mogelijk langs te gaan bij (thuis)zorginstellingen en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Kan ik een subsidie krijgen bij de gemeente Nederweert?
Op de website www.nederweert.nl bekijk je alles over regelingen en subsidies. Zo is er de mogelijkheid voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit bijv. de WLZ (wet langdurige zorg), de Zvw (Zorgverzekeringswet) en eventueel de bijzondere bijstand. Daarbij kijkt men naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Leveroy
 • Ospel
 • Nederweert-Eind