Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Nederweert-Eind

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nederweert-Eind? Hieronder lees je meer informatie. We omschrijven precies hoe maaltijdbezorging werkt, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Evenzeer behandelen we ook de actuele gerecht-mogelijkheden. Uitleg overslaan en direct bestellen? Ga dan voorzieningen vergelijken. Zoekt u een oplossing voor kantoor? U kunt ook bedrijfsmaaltijden bekijken. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. De gerechten zijn erg voedzaam en het staan binnen 10 minuten warm op tafel. De kwaliteit is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Is er nog wat onduidelijk? Onderzoek dan eerst de meestgestelde vragen. Wil jij gelijk een bestelling plaatsen? Profiteer dan snel van het voordeel van een proefpakket.

RegioLimburg
GemeenteNederweert
PlaatsNederweert-Eind
Postcode6034
Website gemeentewww.nederweert.nl
maaltijden-aan-huis-nederweert-eind

Maaltijden aan huis thuisbezorgen?

Bekijk de scherpe aanbiedingen en proef de smaken met het proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Nederweert-Eind?

Vind jij koken niet leuk? Wil je eenvoudig gezond en gevarieerd eten? Een smakelijke kant en klare maaltijd is een uitkomst voor veel mensen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en kun je eenvoudig en snel warm eten. Steeds meer doelgroepen ontdekken het gemak. Kies bijvoorbeeld voor: Spinazie a la creme en/of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeelden van groepen mensen die profijt kunnen hebben van maaltijdbezorging:

 • Ouderen en bejaarden: 70-plussers krijgen vaak thuismaaltijden aan huis. Geholpen door deze seniorenmaaltijden is het makkelijk om langer zelfstandig te wonen. De kant-en-klaar producten zitten vol groenten, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kan iedereen eenvoudig verwarmen. Voor 75-plussers zijn voedzame gerechten enorm belangrijk. Bijvoorbeeld om de bloeddruk op peil te houden of om de hersenen gezond te houden. Leveranciers bieden steeds meer dieetmaaltijden. Voor elke dieetwens of leefstijl worden producten ontwikkeld. Typische voorbeelden zijn zoutarm, glutenvrij, eiwitrijk, gemalen, en natriumarm, diabetes, vegetarisch, vetarm.
 • Hulpbehoevenden: Gehandicapten zijn ook afnemers van warme maaltijden aan huis. Daardoor hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden gemalen- en vloeibare gerechten ook veel pluspunten.
 • Jonge gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. Werk, feestjes en hobbies hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken schiet er dan wel eens bij in. Door gezonde en verse maaltijden aan huis ben je flexibel, en kan iedereen op zijn/haar tijd iets gezonds eten. Zo blijft er in de avond tijd over voor andere dingen.
 • Jongvolwassenen: Studie, muziek en afspraken met vrienden: we staan nogal voor wat uitdagingen. Zorgen voor gezond eten kan dan vaak lastig zijn. Een kant-en-klaar maaltijd is dan een handige oplossing zeker wanneer je kiest voor een gezonde leverancier. Ze zitten vol met groenten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Nederweert-Eind

Als je graag gebruik wil maken van warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nederweert-Eind dan zijn er 3 varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke type maaltijd heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, versheid en bezorging.

 1. De koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. Er vindt vaak twee keer per week een levering aan huis plaats. Je kunt deze bewaren in de koelkast. Er is vaak een wekelijks wisselend menu.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken snel teruggekoeld en bevroren. Zo blijven de gerechten en smaakvol uitzien. In de vriezer blijft het wel tot een jaar goed. Vaak elke week 1 keer bij jou thuis afgeleverd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het warm opgediend bij u thuis. Erg handig in situatie waarbij u zelf niet meer kunt koken en het opwarmen van een maaltijd ook niet wil. U bent wel afhankelijk van de bezorgtijd.
maaltijdservice-ouderen-nederweert-eind

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

In het schema hieronder bekijk je een lijst met erkende keukens voor tafeltje dekje in Nederweert-Eind. Per aanbieder vind je praktische info zoals het actuele aanbod en de tarieven. Druk op de knop van een leverancier voor een extra toelichting.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Lokaal georiënteerde leveranciers van thuismaaltijden

In het schema hierna vind je een weergave van regionale maaltijdvoorzieningen. Onder andere welzijnsorganisaties, stichtingen, slagerijen, cateraars, zorginstellingen. Op deze website vind je ook organisaties in Soerendonk, Sterksel en Budel-Dorplein.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
Alle SmakenBurgemeester Beerenbroekstraat 346043 ACRoermond
Kwaliteitsslagerij WolfhagenHoofdstraat 256051 AJMaasbracht
BuurtzorgBeekweg 26042 JJRoermond
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Proteion – RoncalliOranjelaan 796042 BCRoermond
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
Database met lokale bezorgservices van kant-en-klaar maaltijden. Aanvullen of wijzigen? Verstuur dan een email naar onze medewerkers.

Overwerkmaaltijden in Nederweert-Eind bezorgen

Bedrijven maken regelmatig gebruik van zogenaamde overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor ploegendiensten. Op kantoor is er doorgaans geen gelegenheid om te koken. Een maaltijdservice voor bedrijven bezorgt snel een gezonde en voedzame maaltijd. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Het bedrijfspand moet natuurlijk wel beschikken over koelfaciliteiten. Bijgaand lichten we enkele situaties toe .

 • Kantoren kiezen steeds vaker voor gezonde bedrijfsmaaltijden. Dat is interessant voor bijvoorbeeld een avonddienst of wanneer een vergadering uitloopt. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf je werknemers de optie voor een warme maaltijd aanbieden.
 • Ook gecentraliseerde zorgbedrijven (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) willen hun bewoners voorzien van een dagelijkse warme maaltijd. Dit gebeurt ook dikwijls in een seniorenrestaurant. Meestal maken zij hiervoor afspraken met landelijke keukens voor kant-en-klare maaltijden in Nederweert-Eind. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
 • Diverse thuiszorgorganisaties hebben lokale contacten als het gaat om de maaltijdvoorziening. Via de medewerkers kun je tips en info aanvragen voor het laten leveren van maaltijden op vaste dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het bereiden en klaarzetten van het eten.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) bieden vaak verse maaltijden als extra service. Kinderen kunnen daardoor een smaakvolle en gezonde maaltijd opeten rond een uur of 17:00.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Ontdek de mogelijkheden: voedzame gerechten moeiteloos op tafel!


FAQ: veelgestelde vragen en antwoorden m.b.t. maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Er zitten meer groenten in, en het bevat veel minder zout dan vroeger het geval was. Het Voedingscentrum vertelt precies waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Nederweert-Eind aan moet voldoen. Een minimale hoeveelheid groente (150+ gram), natriumarm, voldoende volkoren ingrediënten, maximaal 100 gram vlees, vis, ei, tahoe of tempé en genoeg eiwit (25 gram). Op het etiket op de verpakking vind je een overzicht met de ingrediënten en voedingswaarden. Qua voedingswaarden nooit meer dan 650/700 Kcal.

Wat is de samenstelling van een bezorgmaaltijd?
Een gewone ovenmaaltijd kent normaal gesproken 3 elementen. In de basis een ruime portie groenten. Daarbij heb je een koolhydraatrijk product als aardappelen of pasta. Ten derde heb je een stukje vlees/vis of een vervanger met genoeg eiwitten. Bij veel aanbieders wisselt het menu per week. Je hebt de keuze uit oer-Hollandse gerechten, recepten met producten van het seizoen en culinaire verrassingen. O.a. Babi pangang en Kippensoep met vermicelli.

Hoe moet ik een kant-en-klaar maaltijd opwarmen?
Het opwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is niet ingewikkeld. Optie 1 is ongeveer 20 minuten op 110 graden celsius in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Normaal gesproken lukt dat al in 5 – 12 minuten op 600 – 850 Watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Nederweert-Eind (voorverwarmd).

Hoeveel betaal ik voor een thuisbezorgde avond maaltijd in Nederweert-Eind?
De tarieven van Nederlandse maaltijdservices zijn heel wisselend. Elke aanbieder hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd heeft zijn uitwerking op de prijs. Een vriesverse maaltijd is er al vanaf €4,55. Zo’n koelverse maaltijd is doorgaans net wat duurder (om en nabij de €6,55. Voor warme levering aan huis (tafeltje dekje) betaal je al gauw €2,00 extra. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan ook een soepje (vanaf €1,75) en desserts (vanaf €1,45).

Welk type leveranciers zijn er?
Er zijn veel verschillende leveranciers waar je maaltijden kunt kopen. Je kunt natuurlijk terecht bij de supermarkt of een verswinkel. Deze organisaties hebben doorgaans een voorraad met eten. Het is dus niet noodzakelijk om vooraf te bestellen. In aanvulling daarop is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Nederweert-Eind. Dit zijn vaak grootschalige keukens die als enige focus product maaltijden bereiden. Tenslotte hebben we nog de zorgaanbieders en wijkrestaurants die ook een maaltijdvoorziening bieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Nederweert?
Via de uitleg op www.nederweert.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar een maaltijdvoorziening die via de WMO wordt verstrekt. Daarnaast heb je soms ook recht op zorg die gebaseerd zijn op de WLZ, onderdelen uit de zorgverzekeringswet (ZVW) en eventueel de bijzondere bijstand. Men analyseert hiervoor allereerst uw vermogen en inkomen.