Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijden aan huis Pijnacker-Nootdorp

Op zoek naar (warme) maaltijden aan huis voor ouderen in Pijnacker-Nootdorp? Via deze website vind je een uitgebreide beschrijving. Je kunt hier lezen hoe maaltijdbezorging voor senioren werkt, en voor welke groepen mensen het een uitkomst biedt. Ook leggen we alles uit over de diverse maaltijdopties. Je kunt natuurlijk ook direct instellingen vergelijken. Op zoek naar bijvoorbeeld overwerkmaaltijden? U kunt ook informeren naar de bedrijfsmaaltijden. De magnetronmaaltijden kunnen veel werk uit handen nemen. Ze smaken ontzettend goed er er zijn tientallen verschillende gerechten. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Heb je nog brandende vragen? Probeer dan eerst te zoeken binnen de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Maak dan gebruik van een proefpakket aanbieding.

RegioZuid-Holland
GemeentePijnacker-Nootdorp
PlaatsPijnacker-Nootdorp
Postcode2641
Website gemeentewww.pijnacker-nootdorp.nl
maaltijden-aan-huis-pijnacker-nootdorp

Maaltijden aan huis zelf ervaren?

Vergelijk de scherpe aanbiedingen en kies een aantrekkelijk proefpakket

Warme maaltijden bestellen in Pijnacker-Nootdorp?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smaakvolle kant en klare maaltijd heeft veel voordelen. Je hoeft zelf geen boodschappen meer te doen en jij bespaart veel tijd in de keuken. Steeds meer Nederlanders maken er gebruik van. Selecteer bijvoorbeeld: Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree of Doperwtenpuree. In onderstaande tekst vind je allerlei soorten groepen die regelmatig gebruik maken van maaltijdbezorging:

 • Bejaarden: Ouderen hebben veel baat bij thuismaaltijden. Geholpen door deze seniorenmaaltijden kunnen zij vaak nog jarenlang zelfstandig thuis blijven wonen. Deze kant-en-klaar producten zijn super gezond, hebben weinig zout en kunstmatige toevoegingen en kunnen gemakkelijk met de magnetron worden opgewarmd. Voor senioren zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten essentieel. Bijvoorbeeld om fit en sterk te blijven of juist om op gewicht te komen en blijven. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor elke dieetwens of leefstijl is wat opgenomen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aangemalen, eiwitrijk, lactosevrij, glutenvrij, en koolhydraatarm, vetarm, natriumarm, vegetarisch.
 • Hulpbehoevenden: Mensen met een (verstandelijke) beperking profiteren ook flink van warme maaltijden aan huis. Door die service hoeft er minder zorg ingekocht te worden. In het geval van kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
 • Drukke gezinnen: Gezinnen met kinderen zijn drukker dan ooit. School, een drukke baan en sport/muziek hebben een grote impact op onze agenda. Even tussendoor koken is simpelweg niet elke avond mogelijk. Dankzij gezonde en verse maaltijden aan huis kan het hele gezin toch gezond eten. De tijd die je bespaart kun je besteden aan leuke dingen.
 • Afgestudeerden: School, werken, sport en familie en vrienden: er komt dagelijks heel veel op ons af. Iedere avond voor jezelf koken zit er dan soms gewoon niet in. Zo nu en dan een kant-en-klaar maaltijd kan erg handig zijn en het is vaak nog erg gezond ook. Ze zitten vol groenten en eiwitten en ze bevatten weinig onnodige toevoegingen.

Keuzehulp: maaltijdservice Pijnacker-Nootdorp

Als jij kijkt naar alternatieven voor warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Pijnacker-Nootdorp dan zijn er 3 alternatieven: warme levering (tafeltje dekje), koelvers en vriesvers. Elke maaltijdvorm heeft positieven en negatieven kanten. Let goed op de verschillen in de afwisseling binnen het wekelijkse aanbod, prijzen, houdbaarheid en afleveropties.

 1. Een koelverse maaltijd wordt door een professionele kok met dagverse ingrediënten bereid. De bezorging vindt 1 of 2 keer per week plaats. Je bewaart het in de koelkast. De houdbaarheid is slechts beperkt.
 2. Een diepvriesmaaltijd wordt na het koken meteen ingevroren tot wel -40 graden. Smaak, geur en vitamines blijven zo optimaal behouden. Zo zijn ze maandenlang houdbaar. Doorgaans 2 of 3 keer per maand aan huis bezorgd.
 3. Bij Tafeltje dekje maaltijd wordt het eten warm geleverd. De oplossing wanneer u geen beschikking heeft over een keuken en wanneer opwarmen ook niet gaat. U kunt dan niet zelf het tijdstip van eten bepalen.
maaltijdservice-ouderen-pijnacker-nootdorp

Zoek en vergelijk landelijke maaltijdbezorgers

Hieronder bieden we een overzicht met erkende keukens voor tafeltje dekje in Pijnacker-Nootdorp. Per organisatie check je uitleg over het huidige assortiment en het tarief. Selecteer een instelling voor aanvullende details.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Ruim assortiment & boodschappen
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Kleinschalige maaltijdservices van opwarmmaaltijden

In het schema hieronder verstrekken we een weergave van lokaal georiënteerde leveranciers. Voorbeelden zijn zorginstellingen, slagerijen, cateraars, welzijnsorganisaties, stichtingen. Elders op deze website vind je ook bedrijven en organisaties in Den Haag, Midden-Delfland en Nieuwkoop.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Keurslager OpstalAckershof 112641 DXPijnacker
Eri CateringBurgemeester Elsenweg 122671 DCNaaldwijk
Versmaaltijden.nlRembrandtstraat 1B2671 GCNaaldwijk
BuurtzorgNotaris Kruytstraat 362661 HPBergschenhoek
BuurtzorgHet Baken 42641 JNPijnacker
De DorpstafelPrins Willem Alexanderhof 22635 JMDen Hoorn
Makkelijke maaltijd LansingerlandWesterplein 962651 JMBerkel en Rodenrijs
Korpershoek SchipluidenWindrecht 10a2636 JASchipluiden
Slagerij de WithDorpsstraat 702665 BKBleiswijk
Slagerij de RooijRodenrijseweg 52651 BMBerkel en Rodenrijs
Schema met kleinschalige aanbieders van bezorgmaaltijden. Wilt u iet toevoegen of verwijderen? Stuur ons dan een bericht.

Overwerkmaaltijden in Pijnacker-Nootdorp bezorgen

Bedrijven en organiisaties maken veelvuldig gebruik van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld voor personeel dat wat langer doorgaat. De keukens in kantoorpanden zijn vaak summier. De maaltijdservice voor bedrijven kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Dan kan eenmalig, maar ook middels een abonnement. Het is belangrijk dat er genoeg ruimte in de koeling is. In onderstaand blok beschrijven we enkele voorbeeldsituaties .

 • Organisaties laten vaak een bedrijfsmaaltijd bezorgen. Bijvoorbeeld wanneer er een deadline gehaald moet worden of als er nog even door vergaderd moet worden. In die gevallen kun je als verantwoord bedrijf een warme maaltijd faciliteren.
 • Ook verzorgingslocaties (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Er bestaan ook speciale seniorenrestaurants. Normaliter zijn daarvoor afspraken gemaakt met grote organisaties voor kant-en-klare maaltijden in Pijnacker-Nootdorp. Op die manier kunnen cliënten voordelig blijven eten.
 • Verschillende thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan je informeren naar het aan huis bezorgen van warm eten op doordeweekse dagen. In bepaalde cases kunnen ze ook ondersteuning bieden bij het eten zelf.
 • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) breiden hun dienstenpakket uit met verse maaltijden. De kinderen kunnen een smakelijke en gezonde maaltijd eten nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Vriesverse- en koelverse aan huis laten bezorgen?

Profiteer van het gemak: voedzame gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: belangrijke thema’s over maaltijden aan huis voor senioren?

Hoe (on)gezond is eten aan huis bezorgen?
Het imago van kant-en-klaar eten is flink opgepoetst. Ze bevatten minder zout en veel meer groenten vergeleken met 5 – 10 jaar terug. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde maaltijd aan huis voor senioren in Pijnacker-Nootdorp aan moet voldoen. Bereid met minimaal 150 gram groente, natriumarm, bij voorkeur met volkoren graanproducten, maximaal 100 gram vis of vlees en genoeg eiwit (25 gram). Op de verpakking vind je de voedingswaarden en eventuele kunstmatige toevoegingen. Een standaard portie komt niet boven de 600-700 Kcal.

Wat zit er in een bezorgmaaltijd?
Een normale magnetron- of ovenmaaltijd kent 3 onderdelen. Om te beginnen is dit natuurlijk veel groente. Daarnaast heb je zetmeelproduct als pasta, aardappelen. Ten derde heb je vlees/vis of een vervanger. Met name bij koelvers wisselt het menu wekelijks. Je hebt de keuze uit een Nederlandse stamppot, seizoensmaaltijden en culinaire verrassingen. Denk aan Stamppot witte kool/appel/kerrie met slavink & Verse rauwkostsalade.

Hoe moet ik mijn kant-en-klaar maaltijd klaarmaken?
Het verwarmen van een dagverse- of bevroren maaltijd is eenvoudig. Je plaatst het gerecht ongeveer 30 minuten op 110 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan kan je ook de magnetron gebruiken. Normaal gesproken lukt dat al in 6 – 10 minuten op 600 – 850 Watt. Wil je liever gebruik maken van een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het gerecht thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp (al voorverwarmd).

Wat kost een thuisbezorgde avond maaltijd in Pijnacker-Nootdorp?
De tarieven van maaltijden aan huis kunnen enorm verschillen. Elke maaltijdbezorger heeft weer andere prijzen. Voornamelijk de maaltijdvorm beïnvloedt de prijs. Vriesverse maaltijden zijn er vaak al vanaf €4,80. Zo’n koelverse maaltijd is vaak wat duurder (vanaf €6,55. Voor een tafeltje dekje maaltijd moet je vaak nog zo’n €1,5 extra betalen. Wil je ook een voor- en nagerecht? Kies dan ook een soep (vanaf €1,30) en toetje (vanaf €1,40).

Waar kan ik maaltijden krijgen?
Ben je op zoek naar kant-en-klaar, dan kan je bij veel bedrijven terecht. Allereerst heb je supers en verswinkels. Kenmerkend is dat je hier uit voorraad etenswaren kunt aanschaffen. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ook is er de maaltijdservice voor kant en klare maaltijden aan huis in Pijnacker-Nootdorp. Het gaat hier om cateringbedrijven en grote keukens die elke week (met een vaste bezorger) bij je thuis komen. Ook zijn er ook nog potentiële instanties zoals zorgverleners en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Zijn er subsidies beschikbaar vanuit de gemeente Pijnacker-Nootdorp?
Via de uitleg op www.pijnacker-nootdorp.nl kun jij de actuele status van subsidies bekijken. Er bestaan bijvoorbeeld opties voor een maaltijdvoorziening via de WMO-regeling (wet maatschappelijke ondersteuning). Tevens kun je soms aanspraak maken op regelingen die gebaseerd zijn op de WLZ, de unieke zorgverzekeringswet (ZVW) en af en toe ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen en/of het vermogen.

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Delfgauw
 • Pijnacker
 • Nootdorp